28 March 2024
DucatiMotor Bike ExpoMotor Bike Expo 2016NEA

Ducati draXter Concept παρουσιάστηκε στο Motor Bike Expo στη Βερόνα

Η Ducati δίνει το παρόν στο φετινό Motor Bike Expo στη Βερόνα, με μια σειρά από μοτοσυκλέτες παραγωγής της αλλά και αρκετές δημιουργίες Café Racer και καινούργια project να δείξει στον κόσμο.

Το 400αρι της Ducati, το Scrambler Sixty2, είχε την τιμητική του με τρεις παρουσίες από Café Racer δημιουργίες, αλλά σίγουρα τα βλέμματα κέντρισε το Ducati “draXter” Concept.

LOGO_DATE16

Η Ducati XDiavel ήταν η μεγάλη αποκάλυψη στην EICMA φέτος, ενώ στο Motor Bike Expo οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πολύ ιδιαίτερη έκδοση του ήδη εκκεντρικού μοντέλου της Ιταλικής μάρκας.

Ducati-draXter-Concept-01

Σε αντίθεση με τα μοντέλα Scrambler που την επιμέλειά τους ανέλαβαν διάφοροι βελτιωτικοί οίκοι της γείτονας χώρας, το Ducati XDiavel “draXter” φέρει την υπογραφή της ίδιας της Ducati και του ειδικού σχεδιαστικού της κέντρου, το Ducati Style Center’s Advanced Design, ως μέρος της συνεχιζόμενης διερεύνησης  των μελλοντικών στυλ και το σχεδιαστικών λύσεων για την ιταλική μάρκα.

Ducati-draXter-Concept-02

Για να βοηθήσει το draXter να γίνει η λίγο πιο σπορ από το XDiavel, η Ducati έχει χρησιμοποιήσει τις αναρτήσεις και τα φρένα από την Ducati Panigale 1299. Πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση με τα δυναμικά χρώματα, βλέπουμε την μετατροπή του συμπλέκτη σε ξηρό, όπως επίσης και ένα τελικό καυσαερίων της Termignoni.

Ducati-draXter-front-wheel

Το κίτρινο αυτοκόλλητο με τον αριθμό  “90” πάνω στην καρίνα του draXter δεν είναι τυχαίο και έχει τοποθετηθεί διότι το 2016 είναι η 90ή επέτειος της Ducati, (η Ιταλική μάρκα ιδρύθηκε το 1926).

Δείτε το VIDEO με το μοναδικό Ducati draXter Concept

Ducati-draXter-chassisDucati-draXter-rear-wheelDucati-dragXter-chassis-2-1

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events