5 σε 1- Rally, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, απο την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας

Το “αγωνιστικό μας ημερολόγιο” κλείνει και φέτος με το “5 σε 1” Rally, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, το οποίο είναι η τελευταία προγραμματισμένη εκδήλωση της χρονιάς και η οποία περιλαμβάνεται στον θεσμό του Classic Biker οf the Year 2015.

A4-15-02“Έτσι, μία εβδομάδα μετά τον τελευταίο αγώνα των Moto ΟΡ στην Βαλένθια, όπου θα γίνει ο κακός χαμός και θα έχουμε Παγκόσμιο Πρωταθλητή, θα επιστρέψουμε στα δικά μας γιατί υπάρχουν και κάποιοι που αγωνιούν.

0 αγώνας, όπως γνωρίζετε, είναι ομαδικός με την αγγλική, γερμανική, γιαπωνέζικη, ιταλική και αμερικάνικη ομάδα να “τρώγονται” για το κύπελλο.

Η πολυνίκης “αγγλική” ομάδα έχει να δει νίκη τρία χρόνια, μετά τις νίκες “γιαπωνέζων” και “γερμανών” (πάντα οι Γερμανοί είναι φίλοι μας) πέρσι και πρόπερσι. “Ιταλοί” και “αμερικάνοι” μέχρι τώρα δεν έχουν δει προκοπή, ίσως τους χαλάει ο βαρύς esspresso ή περιμένουν το Jack να… ωριμάσει.

0 αγώνας θα διεξαχθεί στην Βόρεια Αττική υπό την αιγίδα της Δημοτικής Ενότητας Καπανδριτίου του Δήμου Ωρωπού, με εκκίνηση από το πρώην Δημαρχείο Καπανδριτίου.

0 τερματισμός θα γίνει στο Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου στις Αφίδνες. “Ενα πολύ αξιόλογο μουσείο, το οποίο θα μας φιλοξενήσει και θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε την ιστορία των δύο τροχών, από μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα σκοπιά.

‘Έτσι, γιατί μας αρέσουν και οφείλουμε να στηρίζουμε τις ωραίες προσπάθειες.

Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Καπανδρίτι, όπου η εκλεκτή ομήγυρης θα απολαύσει γενναίο τσιμπούσι, κατά τη διάρκεια του οποίου θα εξηγήσει… γιατί χάθηκε… γιατί οι δίσκοι τα παίξανε… γιατί η γ..όντιζα έσπασε… γιατί δεν ανέβαζε λάδι… γιατί κλείσανε οι πλατίνες… γιατί χαλάρωσε το καπσόρμπερ…. γιατί στραβός είν’ ο γιαλός… γιατί στραβά αρμενίζουμε…γιατί….!!!

ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα το “ΚΤΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ” με τα καταπληκτικά κρασιά, όπως και πέρσι (μεγάλη μας τιμή) και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του αγώνα είναι:

ADORAMA, ΜΟΤΟ FASHION, MELISSA-KIKIZAS, GLAM ΡΗΟΤΟ, ΚΑΒΑ ΔΡΟΣΙΑ, ACE CAFFE, ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

Με “αγωνιστικούς” χαιρετισμούς το Δ.Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για οργανωτικούς λόγους οι συμμετοχές λήγουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα