18 April 2024
Enduro 2015

3ο Enduro Game, στον Ωρωπό στις 05/04/2015

Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού υπό την αιγίδα του δήμου Ωρωπού διοργανώνει το 3ο Enduro Game την Κυριακή 05/04/2015 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον χώρο που βρίσκεται απέναντι από τις πρώην φυλακές Ωρωπού

Η3ο-Enduro-Game εκδήλωση θα έχει διέλευση στα δημοτικά διαμερίσματα Ωρωπού-Μηλεσίου- Συκαμίνου.

Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού σας καλωσορίζει και φέτος στο 3ο Enduro Game (Εντουροβόλτα) που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ωρωπού.

Ο Ωρωπός βρίσκεται στην Βορειοανατολική Αττική, 40χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού είναι μια σχετικά νέα, αλλά δραστήρια λέσχη που μέχρι τώρα έχει διοργανώσει πολλές επιτυχημένες εκδηλώσεις με θέμα την μοτοσυκλέτα. Γνωστές εταιρείες του χώρου όπως η ΚΤΜ – HUSQVARNA ή η ΤΜ RACING και η AJP μας έχουν εμπιστευτεί , θέλοντας να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα και να προσφέρουν TEST RIDE σε φίλους οδηγούς.
Σε μία από τις πολλές προσπάθειές μας να διαδώσουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να προσφέρουμε συναρπαστικό θέαμα στους θεατές αλλά και απολαυστικά μονοπάτια στους συμμετέχοντες, διοργανώνουμε για τρίτη χρονιά εφέτος το 3ο Enduro Game. Τα δύο προηγούμενα χρόνια οι εντουρο-βόλτες μας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού oι αναβάτες ξεπέρασαν τους 230, πολλοί συμμετέχοντες ήρθαν από το εξωτερικό αλλά και την ελληνική επαρχία και εκατοντάδες θεατές χάρηκαν μαζί μας την γιορτή του Enduro.
Φέτος ο Δήμος Ωρωπού και η Α.Λ.Μ.Ω. θέλουν να σας διαβεβαιώσουν ότι η επιτυχία της εκδήλωσης είναι σίγουρη!
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 6977600915
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ 6978338174
e-mail:almoropou@gmail.com
Επικοινωνήστε μαζί μας για καθετί που σας ενδιαφέρει. 
BS-XORHGOS

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events