19 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2014

Supersport – Ο Σωτήρης Μπεγνής ήταν ο ταχύτερος όλων στα Μέγαρα!!

Κάτω από το καυτό ήλιο των Μεγάρων ο Σωτήρης Μπεγνής κατάφερε να πάρει την pole position με χρόνο 00:58.715 και αύριο θα ξεκινήσει τον αγώνα από την πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης.

2 MPEGNHS

Τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Σακης Συνιώρης, με λιγότερο από δυο δέκατα του δευτερολέπτου διαφορά. Χρόνο που σημείωσε στα πρώτα δοκιμαστικά καθώς στα δεύτερα δεν έτρεξε.

57 KOUTSOUMPOS

Δίπλα τους στην πρώτη σειρά εκκίνησης θα στηθεί επίσης ο Μιχάλης Κουτσουμπός και μαζί με τους δυο προαναφερθέντες είναι οι μόνοι αναβάτες που κατάφεραν να σημειώσουν χρόνους κάτω από το 1 λεπτό.

44-TRINTHS

75 PAPAGEORGIOU

3 KARAKATSANHS

Ακλουθούν ο Σταύρος Τριντής μπροστά απο τον Alex Παπαγεωργίου ο οποίος ήταν μόλις 13 χιλιοστά του δευτερολέπτου ποιο αργός από τον Τριντή, ενώ ο Βαγγέλης Καρακατσάνης συμπληρώνει την δεύτερη σειρά εκκίνησης με χρόνο 1:00.228.

41 PERISTERAS

33 TZORTZOPOULOS

49 DARAMOUSIS

Ποιο πίσω ο Νίκος Περιστεράς ήταν κάτι παραπάνω από 4 δέκατα ποιο γρήγορος από τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο που ακολουθεί, μπροστά από τον Γιώργο Δαραμούση ενώ την ταχύτερη δεκάδα κλείνει ο Γιώργος Μανδρωνης.

66 MANDRONHS

657 PAPAGGELOU

17 MIXAS

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου που εκτός από την OPEN τρέχει και στην Supersport κατηγορία σημείωσε τον 11ο χρόνο, μπροστά από τον Ηλία Γλυκο και τον Θεοφάνη Μίχα που επίσης τρέχει και στην OPEN όπου μάλιστα κατέκτησε και την pole position.

29 DOUKAS

43 PSIXOGIOS

Ο Κώστας Δούκας ακλουθεί στην 14η θέση με χρόνο 1:03.113 ενώ λίγα δέκατα ποιο πίσω είναι ο Ανδρέας Ψυχογυιός ο οποίος βρίσκετε σε στάδιο προετοιμασίας στην επερχόμενη συμμετοχή του στο Manx Grand Prix.

8 SAKELARIOU

36 XALARIS

Τέλος στην 16η θέση θα στηθεί ο Κώστας Σακελλαρίου μπροστά από τον Γιώργο Χάλαρη που σημείωσε χρόνο 1:05.868.

 

Αναλυτικά Αποτελέσματα της Supersport 600 σε pdf

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events