3 νεκροί μοτοσικλετιστές σε τροχαίο στην Μυτιλήνη

Για άλλη μια φορά 3 νέοι άνθρωποι χαθήκαν στην άσφαλτο με μοτοσυκλέτες, αποτέλεσμα του ελλείμματος οδικής , αλλά και συνολικής παιδείας.

Μια 16χρονη κοπέλα από τα Παμφιλα η Ν.Χ, ένας 30χρονος άνδρας από την Θερμή ο Ν.Τ και ένας 40χρονος επίσης από την Θερμή ο Μ.Κ σκοτώθηκαν ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα στο κεντρικό δρόμο της Παναγιουδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος οδηγός της μηχανή με κατεύθυνση την Μυτιλήνη προσπάθησε να προσπεράσει αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλη μηχανή στο αντίθετο ρεύμα που οδηγούσε ο 30χρονος με συνεπιβάτη την 16χρονη

Κανείς από τους τρεις δεν φορούσε κράνος …

Δυστυχώς ο άτυχος 30χρονος είχε χάσει πριν χρόνια και το αδελφό του, σε τροχαίο.

Η 16χρονη ήταν μαθήτρια λυκείου στο λύκειο Παμφιλων

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα σήμερα (26-05-2019) στο  5ο χλμ. επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Θερμής.

Συγκεκριμένα, στο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 40χρονο ημεδαπό, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 29χρονο ημεδαπό και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό 39χρονο ημεδαπό.

Κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίσθηκαν θανάσιμα, ο 40χρονος, ο 29χρονος και 16χρονη ημεδαπή, συνεπιβάτης στη δεύτερη μοτοσικλέτα, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκαν, ο 39χρονος και ένας ακόμη 30χρονος ημεδαπός, που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Ο 40χρονος

Το ζευγάρι ο 30χρονος με την 16χρονη

Πηγή: lesvospost.com

Σχετικά Άρθρα