19 March 2024
YamahaΝέα της Αγοράς

Το σύστημα online κρατήσεων για την NIKEN 2018 άνοιξε

Η Yamaha επιβεβαιώνει την τιμή και τη διαθεσιμότητα της NIKEN

Η NIKEN θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω ενός συστήματος online κρατήσεων, το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία την Τετάρτη 16 Μαΐου στις 19:00 CEST (Κεντρική ευρωπαϊκή θερινή ώρα). Οι πιθανοί πελάτες που θα θελήσουν να κάνουν παραγγελία γι’ αυτήν τη νέα Yamaha θα πρέπει να επισκεφθούν τη διεύθυνση https://niken.yamaha-motor.eu και να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Η Yamaha θα ενημερώσει εντός 3 εργάσιμων ημερών όλους όσους έκαναν αίτηση αν έχει δεσμευτεί σε αυτούς κάποια μοτοσικλέτα και, αν γίνει αποδεκτή η δήλωσή σας, θα λάβετε τα στοιχεία του σχετικού αντιπροσώπου και πληροφορίες για τα επόμενα βήματα για την αγορά και την παράδοση της καινούργιας σας NIKEN.

Yamaha NIKEN: Η επανάσταση σε τρεις τροχούς

Καθώς διαθέτει δύο μπροστινούς τροχούς που παίρνουν κλίση και παρέχουν μια απαράμιλλη εμπειρία κίνησης στις στροφές, η NIKEN της Yamaha είναι η πρώτη στον κόσμο μοτοσυκλέτα παραγωγής με συνδυασμένη κλίση τροχών. Σχεδιασμένη για να προσφέρει νέες δυνατότητες στους αναβάτες που έχουν στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και αναζητούν μια εντελώς νέα εμπειρία, η NIKEN έχει μία από τις πιο ριζοσπαστικές φιλοσοφίες σχεδιασμού στο χώρο της μοτοσυκλέτας και αντιπροσωπεύει την αρχή μιας νέας εποχής στον έλεγχο των μηχανών.

Επιδόσεις σπορ μοτοσυκλέτας με μοναδική αυτοπεποίθηση στις στροφές

Με τη NIKEN, η Yamaha προσφέρει νέες δυνατότητες και δημιουργεί μια εντελώς νέα εποχή στην οδήγηση μοτοσυκλέτας – μια επανάσταση στην οδήγηση, που παρέχει μοναδική αίσθηση στον αναβάτη και μια νέα διάσταση στις σπορ μοτοσυκλέτες.

Σκεφτείτε να μπορούσατε να κινείστε με απόλυτη ακρίβεια και απαράμιλλη αυτοπεποίθηση σε δρόμους με πολλές στροφές…μια νέα αίσθηση που μπορεί να συγκριθεί με τη συναρπαστική εμπειρία του Carving στο σκι. Η αίσθηση, ο χειρισμός και η εμφάνιση αυτού του επαναστατικού νέου είδους μοτοσυκλέτας είναι κάτι πρωτόγνωρο. Παρόλο που πρόκειται για μια διαφορετική μοτοσυκλέτα, τα χαρακτηριστικά χειρισμού της NIKEN είναι εξαιρετικά οικεία για τους αναβάτες.

Η προηγμένη, αποκλειστική τεχνολογία της Yamaha που χρησιμοποιείται στη διάταξη διπλών μπροστινών τροχών με κλίση προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης – για υψηλές επιδόσεις στις στροφές, ώστε ο αναβάτης της NIKEN να μπορεί να κινείται με απόλυτη ακρίβεια και απαράμιλλη αυτοπεποίθηση σε δρόμους με πολλές στροφές. Επιπλέον, στους δύο μπροστινούς τροχούς υπάρχουν δύο μπροστινά ελαστικά και δύο σετ μπροστινών φρένων, οπότε τα επίπεδα πρόσφυσης και πέδησης είναι επίσης πρωτόγνωρα στο δρόμο!

Καθώς διαθέτει προηγμένη τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών, που της επιτρέπει να γέρνει σε γωνία έως 45 μοιρών στις στροφές, αλλά και πλαίσιο με ριζοσπαστική σχεδίαση που τονίζει το μοναδικό και μοντέρνο στυλ της, η NIKEN είναι ένας εντελώς νέος τύπος μοτοσυκλέτας που προσφέρει εξαιρετική αίσθηση κρατήματος, σιγουριάς και φρεναρίσματος στο μπροστινό μέρος.

Η NIKEN της Yamaha διαθέτει τρικύλινδρο κινητήρα 847 κ.εκ. με σχεδίαση crossplane, ο οποίος προσφέρει άφθονη ροπή και περιβάλλεται από ένα προηγμένο υβριδικό πλαίσιο. Διαθέτει επίσης προηγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες ελέγχου που βελτιώνουν τον συνολικό έλεγχο και παρέχει αίσθηση οδήγησης που διαφέρει από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα.

Ετοιμαστείτε για αλλαγή. Οδηγήστε την επανάσταση.

Τιμή της NIKEN

Η τιμή της NIKEN διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο Τύπου για ειδικές πληροφορίες.

NIKEN: Η τεχνολογία που κρύβεται πίσω από την επανάσταση

  • Ολοκαίνουργια ιδέα στον κλάδο των μοτοσυκλετών
  • Μοναδικές δυνατότητες οδήγησης στις στροφές
  • Εξαιρετικά αίσθηση κρατήματος, σιγουριάς και φρεναρίσματος στο μπροστινό μέρος
  • Ριζοσπαστική σχεδίαση
  • Προηγμένη τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών
  • Μεγάλη γωνία κλίσης, έως και 45 μοίρες
  • Σύστημα οδήγησης Ackermann με διπλό ανάποδο μπροστινό πιρούνι
  • Υβριδικός σκελετός από χάλυβα και αλουμίνιο με ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο
  • Κατανομή βάρους μπροστά-πίσω περίπου 50:50 μαζί με τον αναβάτη
  • Τρικύλινδρος, υγρόψυκτος, κινητήρας CP3 847 κ.εκ., με 2ΕΕΚ
  • Ειδικές ρυθμίσεις ψεκασμού καυσίμου και βελτιστοποιημένη ισορροπία στροφάλου
  • Προβολέας και πίσω φως LED
  • Καθρέπτες παρόμοιοι με της YZF-R1 με ενσωματωμένα φλας LED
  • Διπλοί μπροστινοί τροχοί 15″ με μετατρόχιο 410 mm, πίσω τροχός 17″
  • YCC-T
  • Χαρτογράφηση D-MODE με 3 τρόπους λειτουργίας κινητήρα
  • Cruise Control – λειτουργεί πάνω από τα 50 χλμ./ώρα
  • Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Traction Control με 2 τρόπους λειτουργίας και επιλογή απενεργοποίησης
  • Συμπλέκτης A&S για υψηλή ευστάθεια κατά το κατέβασμα ταχυτήτων
  • Σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων για ομαλότερο ανέβασμα ταχυτήτων
  • Πίνακας οργάνων μικρών διαστάσεων με οθόνη LCD
  • Ρεζερβουάρ καυσίμου αλουμινίου 18 λίτρων
  • Πλήρως ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση
  • Διπλά μπροστινά δισκόφρενα 298 mm και πίσω δισκόφρενο 282 mm
  • Πρίζα 12V DC

Γνήσια αξεσουάρ

Η Yamaha έχει αναπτύξει μια σειρά ποιοτικών γνήσιων αξεσουάρ, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αναβάτες που θέλουν να προσαρμόσουν απόλυτα στις προτιμήσεις τους την καινούργια τους NIKEN. Με τον πλούσιο σε ροπή κινητήρα, τις απαράμιλλες δυνατότητες κίνησης στις στροφές και τις προηγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες ελέγχου, η NIKEN είναι έτοιμη να σας προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης και η σειρά σπορ αξεσουάρ της Yamaha σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια μοναδική μηχανή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Η σειρά των αξεσουάρ εξελίσσεται συνεχώς και σήμερα περιλαμβάνει τα πάντα, από ένα σύστημα Akrapovic και σπορ σέλα μέχρι ένα προστατευτικό κάλυμμα για το ψυγείο, προστατευτικά αρθρώσεων δακτύλων, ρυθμιστές αλυσίδας από τιτάνιο και πολλά άλλα.

Διαθεσιμότητα και χρώμα

Οι πελάτες που θα κάνουν online κράτηση στη διεύθυνση https://niken.yamaha-motor.eu από τις 16 Μαΐου, μπορούν να περιμένουν ότι η παράδοση της NIKEN τους στον σχετικό αντιπρόσωπο της Yamaha θα γίνει από τον Σεπτέμβριο του 2018 και έπειτα. Η Yamaha θα επιβεβαιώσει τις ημερομηνίες τελικής παράδοσης με όλους τους πελάτες στη διάρκεια του καλοκαιριού του 2018 και, φυσικά, θα διατηρεί όλους ενημερωμένους σχετικά με τις τελικές ημερομηνίες παράδοσης.

Η NIKEN θα είναι διαθέσιμη με την εξής χρωματική επιλογή: Graphite (DNMG).

ΝΙΚΕΝ Tour

Αν θέλετε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης και την απαράμιλλη ικανότητα κίνησης στις στροφές που προσφέρει η NIKEN, θα έχετε την ευκαιρία και κάνετε μια δοκιμαστική διαδρομή με αυτήν την επαναστατική μοτοσυκλέτα, αν έρθετε μαζί μας στην περιοδεία δοκιμαστικής οδήγησης της NIKEN. Από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2018, η Yamaha θα επισκεφθεί σημαντικές τοποθεσίες οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ολόκληρη την Ευρώπη με ένα στόλο μηχανών NIKEN και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να “οδηγήσουν την επανάσταση”.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Yamaha στη χώρα σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events