2ος ο μικρός Παναγιώτης Γκιζίνος στο MiniGP1 !

Δελτίο τύπου MonsterPRO – Tsesmelis Racing Team: Το MiniGP Cup του 2014 ξεκίνησε και η ομάδα της MonsterPRO – Tsesmelis Racing Team με οδηγούς τους Αριστείδη Γκιζίνο και τον μικρό Παναγιώτη Γκιζίνο συμμετείχε στις κατηγορίες MGPS και MGP1 αντίστοιχα.

gizinos-1

Στόχος του Αριστείδη ηταν το στήσιμο της μοτοσυκλέτας ώστε να βοηθήσει τον μικρό Παναγιώτη (11 ετών) στον 1ο του αγώνα! Έτσι λοιπόν η ομάδα επικεντρώθηκε από τις δοκιμές του Σαββάτου στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και του μικρού Παναγιώτη Γκιζίνου ώστε να ευχαριστηθεί τον 1ο του αγώνα οσο περισσότερο γίνεται!

Ο μικρός Παναγιώτης ξεκίνησε από το Σάββατο στην πρώτη του ουσιαστική επαφή με την μοτοσυκλέτα να γυρνάει στο 1,10 και κατάφερε στις χρονομετρημένες δοκιμές της Κυριακής να κάνει 59,8 που ήταν και ο 2ος καλύτερος χρόνος.
Στο ξεκίνημα του αγώνα πήρε την πρωτοπορία στρίβοντας 1ος στην Κ1 και κρατήθηκε μπροστά για 3 γύρους όταν ο μικρός Παπανικολάου Χρήστος, ο οποίος ήταν πολύ πιο προπονημένος αλλά και γρηγορότερος από τα χρονομετρημένα, εκμεταλλεύτηκε άψογα ένα μικρό λαθάκι του Παναγιώτη και πέρασε εκείνος στην 1η θέση. Στη συνέχεια ο μικρός αναβάτης μας, ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες που του είχαν δοθεί κάνοντας ένα έξυπνο αγώνα και κρατώντας την 2η θέση μέχρι το τέλος του αγώνα. Με σταθερότατο γυρολόγιο για όλους τους γύρους στο 59 και καλύτερο χρόνο στο 58,1 πήρε επάξια το πρώτο του βάθρο στον 1ο του αγώνα και το ευχαριστήθηκε!

1os_MiniGP1_2014_19

Ο Παναγιώτης αγωνίστηκε με μία μοτοσυκλέτα MonsterPRO Z155 και λάστιχα της PMT.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και που αποτελούν το μέλλον της Ελλάδας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Η συνέχεια του MiniGP Cup αναμένεται συγκλονιστική!

MonsterPRO – Tsesmelis Racing Team
www.monsterpro-pitbikes.gr

gizinos-2

Σχετικά Άρθρα