Ο Αλεξ Παπαγεωργίου ξεκινά με νίκη τον 1ο  αγώνα στη SUPERSPORT στα Μέγαρα

Ο Αλεξ Παπαγεωργίου ξεκίνησε την χρονιά του με νίκη στον 1ο αγώνα της σεζόν.

Ο αγώνας διακόπηκε στον  δεύτερο γύρο με κόκκινη σημαία λόγω πτώσεις οδηγών και έπρεπε να μπει ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματία οδηγό! Τρεις οδηγοί έπεσαν στην Κ6, Σπερελάκης Παπαγγέλου και Ευθυμίου, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Ευθυμίου να τραυματιστεί, σπάζοντας την κλείδα του.

WordPress Gallery Extra

Η εκκίνηση έγινε ξανά  κανονικά και είδαμε ένα  συναρπαστικό αγώνα στην μεσαία  κατηγορία  με τους Καρακώστα ,Κουτσουμπό και Παπαγεωργίου να δίνουν μάχη για την πρώτη θέση σε όλο τον αγώνα.

Ο νεαρός Καρακώστας πέρασε στην πρώτη θέση με τον Μιχάλη Κουτσουμπό και τον Αλεξ Παπαγεωργίου να πιέζουν ασφυκτικά. Μετά του ς πρώτους γύρους στην έξοδο των τριών τους από την Κ6 βρήκαν μπροστά τους δυο αργούς οδηγούς που θα τους έριχναν γύρο, και προκάλεσαν μπέρδεμα, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Καρακώστας να χάσει την θέση του και να μείνει τρίτος.

Ο Αλεξ Παπαγεωργίου πίεσε τον Μιχάλη Κουτσουμπό και κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση και παρόλη την πίεση που δέχτηκε από τον Κουτσουμπό, κατάφερε να κερδίσει την καρό σημαία!

Δεύτερος τελικά ο Μιχάλης Κουτσουμπός και τρίτος ο Δημήτρης Καρακώστας , που πέτυχε τον ταχύτερο γύρο στον προτελευταίο γύρο του αγώνα.

Το δικό τους αγώνα έδωσαν ο Τριντής με τον Μίχα για την τέταρτη θέση με νικητή τον Τριντή.

Την εξάδα έκλεισε ο Δημήτρης Παπαγγέλου σε έναν μοναχικό αγώνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ >>>SSRACESSRACE

Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομερές ρεπορτάζ και φωτογραφίες