1ος στο MiniGP 1, ο Παναγιώτης Γκιζίνος !

Δελτίο τύπου MonsterPRO – Tsesmelis Racing Team: Στις 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας του MiniGP Cup στην πίστα καρτ των Μεγάρων όπου όλοι οι οδηγοί οδήγησαν για πρώτη φορά.
Στην κατηγορία MGP1 για οδηγούς από 9-13ετών ο 11 ετών αναβάτης της ομάδας μας Παναγιώτης Γκιζίνος έδειξε ότι είναι αρκετά γρήγορος από τα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου.
Στις χρονομετρημένες δοκιμές έκανε τον καλύτερο χρόνο και πήρε την pole position με χρόνο 54.757.
Στο ξεκίνημα του αγώνα ο μικρός Παναγιώτης έκανε μια καλή εκκίνηση και έστριψε 1ος στην Κ1 όπου και δεν άφησε να τον απειλήσει κανένας. Κάνοντας 2 πολύ γρήγορους γύρους στην αρχή, άρχισε γύρο με τον γύρο να χτίζει μια διαφορά ασφαλείας, η οποία του έδωσε το πλεονέκτημα να οδηγήσει άνετα και να πετύχει την πρώτη νίκη της καριέρας του στον 2ο του μόλις αγώνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον 2ο γύρο του αγώνα πέτυχε έναν εκπληκτικό χρόνο 53.992 ο οποίος ήταν και ο ταχύτερος στην κατηγορία του.

Gizinos2ndRace
Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και αποτελούν το μέλλον της Ελλάδας καθώς και για το ήθος που δείχνουν εντός και εκτός πίστας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του αγώνα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=fsY1N1rk2JY&feature=youtu.be&list=UUQQKEwMbWLB9KZcgHqIz57w

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας,
PMT Tyres – Τα no1 αγωνιστικά ελαστικά για όλα τα MiniGP, Pitbikes και Minimoto http://www.monsterpro-pitbikes.gr/tyres/
Μπαξεβάνης Moto – http://www.baxevanismoto.com
TshirtHouse (TSH) – https://www.facebook.com/tshirthouseGR
OnBoardCamera – http://www.onboardcamera.gr

Σχετικά Άρθρα