28 March 2024
Διεθνή Επικαιρότητα

Φόρος τιμής στον Marco Simoncelli με ένα ρεκόρ !

Μια συγκινητική συγκέντρωση διοργάνωσαν οι λάτρεις του αδικοχαμένου Marco Simoncelli στην πίστα Brno, στην οποία καταγράφηκε νέο ρεκόρ.

Χίλια τριακόσιοι σαράντα εννιά ! (1349) ! αναβάτες γύρισαν το πρωί της Κυριακής 15 Απριλίου στη πασίγνωστη πίστα της Τσεχίας. Πρόκειται για έναν αριθμό κατά 21 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό συμμετοχών στο GP της Τσεχίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι συμμετέχοντας σχημάτισαν μια «κολώνα», δηλαδή στοιχήθηκαν σε τετράδες και πεντάδες, παρόλα αυτά το μήκος της παράταξης σχεδόν κάλυψε όλη την πίστα. Δηλαδή είχε μήκος κοντά στα 5.403 μέτρα!

Η παρέλαση ήταν ανοιχτή για όλους και για κάθε είδος μοτοσυκλέτας. Επικεφαλής ήταν ο αναβάτης της Cardion στα MotoGP, Karel Abraham, που είναι και ο γιος του ιδιοκτήτη της πίστας του Brno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαζί με τον επίσης τσέχο ταλαντούχο νεαρό οδηγό της Moto3, Jakub Kornfeil, o 22χρονος τοπικός σταρ των αγώνων δήλωσε ότι ξεκινώντας για το δεύτερο γύρο, βρέθηκε έκπληκτος μπροστά στην ουρά της παρέλασης!

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι υπέροχο», σχολίασε ο Abraham. «Ήταν μία από τις πρώτες ευκαιρίες των μοτοσυκλετιστών να συναντηθούν, μετά τη νάρκη του χειμώνα. Και το Brno είναι ιδανική πίστα για τέτοια δρώμενα».

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events