28 March 2024
ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΔιεθνή Επικαιρότητα

Φτιάξε τον Rossi και την Μ1 στην Laguna Seca………από χαρτί!!!

Για όσους  η  βροχή και το κρύο τους κρατά μερικές φορές μακριά από την οδήγηση της μοτοσικλέτας τους  και έχουν  βαρεθεί λίγο, η Yamaha φρόντισε να περάσετε μερικές ευχάριστες ώρες προσπαθώντας  να φτιάξετε τον Valentino Rossi και την Yamaha YZR-M1 από χαρτί εντελώς δωρεάν!!

papercraft_ Rossi_01

Η Ιαπωνική εταιρία έχει αφιερώσει μια ειδική ιστοσελίδα, Motorsports World Racing, στην τέχνη του papercraft επιλέγοντας τον Rossi και την ποιο αμφιλεγόμενη αγωνιστική στιγμή της καριέρας του, την προσπέραση στον Stoner στην  περίφημη στροφή corkscrew στην Laguna Seca το 2008, (κάτι που έμελλε να επαναληφθεί πέντε χρόνια αργότερα από τον Marc Marquez, ο οποίος με την ίδια κίνηση προσπέρασε τον Rossi).

papercraft_ Rossi_05

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τα διάφορα μοντέλα papercraft και μπορείτε απλά να τα κατεβάσετε (χωρίς χρέωση) με τις οδηγίες, και να αρχίσετε την κατασκευή του YZR-M1, του ομοιώματος του Rossi, τα pits και την πίστα της Laguna Seca.

papercraft_ Rossi_06

Η Yamaha έχει προσθέσει επίσης μια σύντομη συνέντευξη μεταξύ Valentino Rossi και του σχεδιαστή papercraft Nobutaka Mukouyama.

Καλή διασκέδαση λοιπόν!!

papercraft_ Rossi_07

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
Motorsports World Racing

papercraft_ Rossi_08

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events