28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝέα της Αγοράς

Φθινοπωρινή Πρόσφορα Moto Guzzi ΟΦΕΛΟΣ 600€ στα μοντέλα V7 III Special και Stone

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και – ενώ η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει – η Moto Guzzi φέρνει μοναδικά πλεονεκτήματα που θα ζεστάνουν τη διάθεσή σας!

Τώρα τα μοντέλα V7 III, στις εκδόσεις Stone και Special, που αντιπροσωπεύουν την τρίτη γενιά του πιο διάσημου μοντέλου Moto Guzzi, προσφέρονται με όφελος 600€. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Οι τιμές προσφοράς διαμορφώνονται ως εξής:

  • V7 III Stone, τώρα 8.290 € (από 8.890 €)
  • V7 III Special, τώρα 8.440 € (από 9.040 €)

Επιπλέον απολαμβάνετε τα  μοναδικά πλεονεκτήματα Moto Guzzi:

  • Δωρεάν διετής επέκταση εργοστασιακής εγγύησης
  • Δωρεάν οδική βοήθεια

Η Moto Guzzi που ονειρεύεστε, είναι τώρα πιο προσιτή από ποτέ! Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης για να μην χάσετε την ευκαιρία!

Η νέα V7 III εκπροσωπεί την τρίτη γενιά της πιο διάσημης και αγαπημένης Moto Guzzi. Από το 1967 που πωλήθηκαν τα πρώτα πρωτότυπα στην Ιταλία, η V7 έγινε πιο δυνατό χαρτί της γκάμας και εκπρόσωπος της υπεροχής των ιταλικών μοτοσυκλετών, ξεχωρίζοντας με τον εξοπλισμό και τον σχεδιασμό της και κατακτώντας ένα άκρως διαφοροποιημένο και ποικιλόμορφο κοινό.

V7 III Special, κλασσική και κομψή

Πρόκειται για την έκδοση που ενσαρκώνει το πνεύμα του πρωτότυπου μοντέλου περισσότερο από όλα τα μοντέλα V7. Είναι κλασικό και κομψό, με πολυάριθμα επιχρωμιωμένα εξαρτήματα και πολύ φωτεινά σχέδια. Όπως ακριβώς και η διάσημη V750 S3 του 1975, διαθέτει τη χαρακτηριστική χρωματιστή λωρίδα στα πλαϊνά πλαίσια κάτω από τη σέλα, που συνοδεύει άψογα τις οριζόντιες λωρίδες του ίδιου χρώματος στο ρεζερβουάρ. Οι ακτινωτοί τροχοί φέρουν στιλβωμένα κανάλια και μαύρα μουαγιέ, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από δύο κυκλικά καντράν και η επιχρωμιωμένη ατσάλινη χειρολαβή για τον συνεπιβάτη περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Η V7 III Special διαθέτει επίσης σέλα με “old school” ραφή, που τονίζει την κλασική και κομψή καταγωγή της.

V7 III Stone, εκλεκτική και δυναμική

Η V7 III Stone κυκλοφορεί με πιο έντονους και προσωπικούς αισθητικούς συνειρμούς συγκριτικά με την προκάτοχό της. Εκλεκτική και δυναμική, χωρίς χρωμιωμένα μέρη, απόλυτα σκοτεινό στυλ με τη ματ μαύρη βαφή που ταιριάζει άψογα με το σχέδιο που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά και μόνο για τη V7 III Stone και κοσμεί τη σέλα, η οποία διαθέτει έναν ιμάντα στήριξης συνεπιβάτη. Η V7 III Stone είναι το μοναδικό μοντέλο από τα τέσσερα της σειράς V7 III που διαθέτει ακτινωτούς τροχούς και πίνακα οργάνων με ενιαίο κυκλικό καντράν. Το μπροστινό φτερό είναι πιο κοντό για να τονίσει τη δυναμική εμφάνιση αυτού του μοντέλου.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events