29 March 2024
Track DayΕλληνική επικαιρότητα

Το Track Day της 25ης Μαρτίου στα Μέγαρα τα είχε όλα !

Το Track Day της 25ης Μαρτίου στα Μέγαρα από την EXTREME TRACKDAY ήταν πολύπλευρο αυτή την φορά.

IMG_1057Πρώτα από όλα είχε άστατο καιρό και απειλητικό συνεχώς , αυτό έδινε ένα σασπένς αν τελικά θα βρέξει η όχι , τελικά  τέλειωσε στεγνό !

Αρκετός κόσμος παρόλο τον περίεργο καιρό και παρόλο που ήταν εθνική εορτή προτίμησε να «παρελάσει» μέσα στην πίστα.

O κόσμος αρκετός και με ειδικό session  για τους δίχρονους που είχαν την τιμητική τους αφού το φόρουμ www.2strokers.com   ήταν εκεί σύσσωμο και γέμιζε την ατμόσφαιρα λαδίλα.

IMG_1981

Το παρόν έδωσαν και πολλοί αγωνιζόμενοι με το δικό τους session  μιας και  έχουν μπει για τα καλά στην περίοδο προετοιμασίας για το πρωτάθλημα!

Τα αλλά δυο session   ήταν γεμάτα από τους υπόλοιπους αναβάτες που απήλαυσαν την πίστα έως αργά το απόγευμα στην δύση του ηλίου.

Εθνική εορτή λοιπόν  και στην μεγάλη παρέα ήταν και ο Έλληνας που μας έχει εκπροσωπήσει  στο εξωτερικό σε ένα από τους ποιο δύσκολους αγώνες του κόσμου, μιλάμε φυσικά για τον Βασίλη Ορφανό οπού ήρθε στα Μέγαρα να δοκιμάσει και αυτός την πίστα. Παρόλο που στην τέντα του είχε και το Dakar μηχανάκι στην πίστα μπήκε με ένα aprilia mille .

IMG_1384IMG_1559

Η εμπειρία του μικρή στην πίστα και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένος με τέτοιου είδους μοτοσικλέτες παρόλα αυτά μια χαρά έκανε τους γύρους του και από ότι μας είπε  ήταν ευχαριστημένος !

Και βέβαια και το Biker Spirit ήταν  εκεί αφού είχαμε στα χέρια μας εδώ και μερικές μέρες το νέο KTM 1190 Adventure και έπρεπε να το δοκιμάσουμε και στις συνθήκες της πίστας , να βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες και  να τραβήξουμε τα πλάνα μας και ευχαριστούμε την Extremetrackdays για την παραχώρηση της.

IMG_9941

Λίγο μετά το μεσημέρι έγιναν δυο κοπές τούρτας μια για το Νότη και μια για τους διχρονάκηδες

Για το Νότη Παπαπαύλου κόπηκε μια τούρτα που ήταν αποτέλεσμα της πρόκλησης – πρόσκλησης του Σωτήρη Ζαφειρόπουλου διοργανωτή των EXTREMETRACKDAYS προς το πατερά του Νότη,  ότι όταν ο Νότης κατέβει κάτω από το 1.08 με το 125 διχρονακι  θα προσφέρει μια τούρτα και έτσι έγινε. Ο Νότης λοιπόν κατέβηκε πριν μερικές μέρες το 1.08 και έτσι το γιόρτασαν δέοντος !IMG_2107IMG_2115 IMG_2130

Η δεύτερη τούρτα ήταν γενέθλιων και ήταν αυτή των μελών του φόρουμ www.2strokers.com    που έκλεινε τα 8 χρόνια λειτουργιάς του ! έτσι έκτος του δικού στους session είχαν και τα γενέθλια του φόρουμ τους!

IMG_2108 IMG_1758

 

IMG_2120

Ήταν μια γεμάτη μέρα με events , την πιστά γεμάτη μηχανάκια και τον κόσμο να παίρνει καλά που είναι και το ζητούμενο!

VIDEO

 

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events