24 April 2024
Rally Raid - Trail RideΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Off Road Team στο Ultimate Thassos Rally 2014

Για μια ακόμη φορά, δυο μέλη του OffRoadTeam, oΔημήτρης –DOC– Αθανασουλόπουλος και Κώστας Χατζημιχάλης θα λάβουν μέρος στο ThassosRally 2014, το καλύτερο και το τελευταίο Rallyτου είδους του, που διοργανώνεται στο νησί για 4η φορά 27 Απριλίου με 2 Μαΐου.

thassos rallyΤο ThassosRallyείναι ένας πρωτότυπος 6ήμερος αγώνας με πρόλογο, με 500 χιλιόμετρα και 25 αγωνιστικές ώρες ειδικών διαδρομών, δύσκολων μονοπατιών με αρκετές εναλλακτικές σε ορισμένα κομμάτια, όπου οι συμμετέχοντες βαθμολογούνται ανάλογα ΚΑΙ με τον χρόνο, αλλά ΚΑΙ με τις (όσο πιο) δύσκολες διαδρομές που επιλέγουν! Οργανώνεται από μια ελληνογερμανική συνεργασία και έγινε το 2004, 2006, 2010 και επαναλαμβάνεται πανηγυρικά και φέτος!

Οι –οριακά- 30 αγωνιζόμενοι (25 από την Γερμανία, 4 από την Ελλάδα και ένας από την Αυστρία) επιλέγονται έπειτα από πρόσκληση του οργανωτή (FlatTeam).

 

Τα μονοπάτια της Θάσου, η καλή παρέα, το enduro, η πλοήγηση

και το πολύπλοκο RoadBookυπόσχονται ένα συναρπαστικό 6ήμερο,

και το OffRoadTeamδεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο φανταστικό event!

flat teamOΔημήτρης Αθανασουλόπουλος θα συμμετάσχει με ΚΤΜ ΕΧC250Fκαι ο Κώστας Χατζημιχάλης με HusabergFE570.

Την προσπάθεια στηρίζουν το SerresRally,BafetisWorkshop, ChalidiasElectrics, AuroraRallyEquipment, Michelin και MaragoudakisStores τους οποίους και ευχαριστούμε.

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπειρία και σκοπός μας είναι μια όμορφη παρουσία ως πρεσβευτές του SerresRally, του σημαντικότερου και μεγαλύτερου αγώνα Rallyπου γίνεται στη χώρα μας, και της MyTrackπου έχει αναλάβει την δορυφορική παρακολούθηση του αγώνα.

Θα έχετε νέα μας με την επιστροφή μας!

welcome

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events