28 March 2024
Rally Raid

Το Off Road Team στο Rally Albania 2014

Η αποστολή μας στο RallyAlbania2014 που έγινε στην γειτονική μας χώρα 8 – 14 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Δημήτρης –DOC– Αθανασουλόπουλος και Κώστας Χατζημιχάλης επέστρεψαν γεροί και δυνατοί, γεμάτοι χαμόγελα και εμπειρίες. Αυτό ήταν το ζητούμενο – σκοπός επετεύχθη!

drift

Το RallyAlbaniaήταν ένας 7 ήμερος αγώνας με 140 αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο, με 2000 αγωνιστικά χιλιόμετρα, που απλώθηκε σε όλη την Αλβανία. Αυτή τη χρονιά ο αγώνας ήταν σκληρότερος από κάθε άλλη φορά, αφού οι κατεστραμμένοι δρόμοι και τα offroadπεράσματα σε συνδυασμό με την ατέλειωτη αλβανική πέτρα ταλαιπωρούσαν υπερβολικά τις μοτοσυκλέτες αλλά και εξαντλούσαν τους αναβάτες. Ειδικά τις 3 μεγάλες ημέρες, όπου καλούμασταν να οδηγήσουμε για 500 ατέλειωτα χιλιόμετρα για πάνω από 16 ώρες!

123

Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος με ΚΤΜ ΕΧC250F, είχε λίγα τεχνικά προβλήματα τις πρώτες μέρες που σε συνδυασμό με λάθη στο RoadBookτον καθυστέρησαν αρκετά στις ειδικές διαδρομές από τις πρώτες θέσεις του ανταγωνισμού, αν και ήταν δύσκολο να μείνει κοντά στους άμεσους πρωταγωνιστές αντιπάλους του σε έναν τέτοιο αγώνα που τελικά η δύναμη της μοτοσυκλέτας έπαιζε σημαντικό ρόλο. Η 6η θέση Γενικής και η 4η στην δυσκολότερη κατηγορία Μ1 ήταν ότι καλύτερο, κερδίζοντας παράλληλα και το έπαθλο για την μικρότερη μοτοσυκλέτα του αγώνα!

river2

Ο Κώστας Χατζημιχάλης με HusabergFE570 έπεσε επίσης «θύμα» λάθους του RoadBookχάνοντας πλέον των 40 λεπτών σε μια ειδική διαδρομή, αλλά με σταθερό ρυθμό, πολύ καλή πλοήγηση και ομαδικό πνεύμα βοηθώντας πολύ κόσμο, ανέκαμψε και αναρριχήθηκε στην 35η θέση γενικής / 9η στην κατηγορία του Μ2.

down

Με την επιστροφή μας από το RallyAlbaniaολοκληρώθηκε ο κύκλος των 3 αγώνων που έκανε φέτος η ομάδα του OffRoadTeam, στην Ιταλία, στην Θάσο και στην Αλβανία, με σκοπό την προώθηση και την προβολή του SerresRally 2014.

bebekos

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν και μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, υποσχόμενοι μια ανάλογη συνέχεια την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Serres Rally, Bafetis Workshop, Chalidias Electrics, Aurora Rally Equipment, Michelin και Maragoudakis Stores. Την ομάδα μας συμπλήρωσε ο Γιώργος Φυτάς που είχε αναλάβει το δύσκολο έργο του συντονισμού και τον ευχαριστούμε επίσης.

panorama

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events