28 March 2024
Rally RaidΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Off Road Team στο Rally Albania 2014, 8 – 14 Ιουνίου

Για μια ακόμη φορά, δυο μέλη του OffRoadTeam, oΔημήτρης –DOC– Αθανασουλόπουλος και Κώστας Χατζημιχάλης θα λάβουν μέρος στο RallyAlbania2014, που γίνεται στην γειτονική μας Αλβανία 8 – 14 Ιουνίου.

Το RallyAlbaniaείναι ένας 7 ήμερος αγώνας με πρόλογο, με 1850 αγωνιστικά χιλιόμετρα, που απλώνεται σε όλη την Αλβανία, με τρία διαφορετικά bivouac!

150 Αγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο με αυτοκίνητα, Quadsκαι μοτοσυκλέτες θα λάβουν μέρος στον αγώνα, που φέτος είναι επετειακό αφού συμπληρώνει τα 10 χρόνια ζωής! Το OffRoadTeamέχει ξαναδώσει το παρόν στο RallyAlbania: το 2008 ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος ήταν νικητής, ενώ το 2009 ο ίδιος αναβάτης ήταν 4ος στη γενική. Το 2012 ο αείμνηστος Άγγελος Παντελίδης ήταν 2ος στην κατηγορία του και την Τίμη Κυριακοπούλου (που θα συμμετάσχει και φέτος) που είχε πρωταγωνιστήσει στις γυναίκες!

OΔημήτρης Αθανασουλόπουλος θα συμμετάσχει με ΚΤΜ ΕΧC250Fκαι ο Κώστας Χατζημιχάλης με HusabergFE570.

Την προσπάθεια στηρίζουν το SerresRally,BafetisWorkshop, ChalidiasElectrics, AuroraRallyEquipment, Michelinκαι MaragoudakisStoresτους οποίους και ευχαριστούμε. Την ομάδα μας συμπληρώνει ο Γιώργος Φυτάς που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του συντονισμού της όλης προσπάθειας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπειρία και σκοπός μας είναι μια όμορφη παρουσία ως πρεσβευτές του SerresRally, του σημαντικότερου και μεγαλύτερου αγώνα Rallyπου γίνεται στη χώρα μας.

Θα έχετε νέα μας με την επιστροφή μας!

Rally-Albania-2014

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events