20 April 2024
Rally RaidΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Off Road Team έλαβε μέρος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally!

Στις 29-30 Μαρτίου, οι αθλητές του Off Road Team (ΕΔΟ) Δημήτρης –DOC– Αθανασουλόπουλος (Νο55) και Κώστας –Bebekos– Χατζημιχάλης (Νο56) έλαβαν μέρος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally και συγκεκριμένα στον 2ήμερο αγώνα την Νήσο Elba.

Start

Οι αγώνες αυτού του είδους ανήκουν στους αγώνες Cross Country Rally της FIM, γίνονται με Road Book, αλλά η διαδρομή είναι μορφής Enduro, με αρκετά μονοπάτια και Off Road περάσματα, απαιτητική και δύσκολη, συνδυάζοντας απλές και ειδικές διαδρομές. Το Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally είναι πολύ δημοφιλές στην γειτονική χώρα, συγκεντρώνοντας 250 συμμετοχές σε μια υποδειγματική διοργάνωση. Όσο για το μέρος του αγώνα, η Νήσος Elba ήταν το μέρος που έγινε το 1o International Six Days Enduro το 1981, ένας πραγματικός παράδεισος Enduro.

Doc-(2)

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, που μας γέμισε χαρά και ικανοποίηση προς κάθε κατεύθυνση! Τα λίγα προβλήματα δεν μας στέρησαν στο παραμικρό την ευχαρίστηση, ενώ οι γείτονες φίλοι αθλητές μας αγκάλιασαν με μια υποδειγματική φιλοξενία!

Bebekos-(4)

Οι ενοικιαζόμενες μοτοσυκλέτες μας έβγαλαν «ασπροπρόσωπους», παρόλο που τις πρωτο-οδηγήσαμε αμέσως μετά την εκκίνηση του αγώνα! Τα μόνο προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν στα όργανα πλοήγησης στην 1η μεγάλη ειδική που χαλάρωσαν οι βίδες, και ένα χαλασμένο πίσω mousse την 2η ημέρα αναγκάζοντας σε συντηρητική οδήγηση.

Η διαδρομή του αγώνα άγγιζε τα 500 σκληρά χιλιόμετρα σε 2 ημέρες.

Finish

Συμμετείχαμε στην μεγαλύτερη και δυσκολότερη από πλευράς ανταγωνισμού κατηγορία (450cc) πετυχαίνοντας 34η και 66η θέσεις το Σάββατο καθώς αργήσαμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του αγώνα έχοντας παράλληλα και τις τεχνικές μικροατυχίες, ενώ την Κυριακή τερματίσαμε στην 23η και 56η θέσεις αντίστοιχα.

Doc-(1)

Τα εδάφη ήταν πετρώδη, με λίγη λάσπη κατά τόπους και υγρασία στην πέτρα τα πρωινά, με αρκετές φυσικές δυσκολίες. Ουσιαστικά γυρίσαμε όλο σχεδόν το νησί, έχοντας απίστευτη θέα προς την Κορσική, το Νησί του Μόντε Χρίστο, και στο πέλαγο της Τοσκάνης…

Γυρίσαμε πίσω γεροί και χαρούμενοι, άρα ο στόχος επετεύχθη!

Doc

Την προσπάθεια στήριξαν το Serres Rally, Bafetis Workshop, Chalidias Electrics, Aurora Rally Equipment, Michelin και Maragoudakis Stores τους οποίους και ευχαριστούμε.

Bebekos-(1)

Αποτέλεσματα Σάββατο
Αποτέλεσματα Κυριακή

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events