23 April 2024
Isle of Man TTΔιεθνή Επικαιρότητα

Το CBR500R και ο John McGuinness στο Isle of Man TT του 2013!

Επιβεβαιώθηκε ότι ο John McGuinness  θα είναι στην σέλα του  CBR500R και θα τρέξει στο διάσημο Isle of Man TT για το 2013 στην μικρή κατηγορία «Lightweight ΤΤ»!

CBR500R

Το νέο  έχει ήδη φτάσει  για  προετοιμασία από την ομάδα RLR Racing η οποία και την εξελίσσει πυρετωδώς για τον θρυλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου.

Η RLR Racing στοχεύει στην κορυφή στη συγκεκριμένη κατηγορία με τον θρυλο John McGuinness , τον 19 φορές νικητή του θεσμού ο οποίος είναι και εργοστασιακός αναβάτης της Honda επί σειρά ετών. Ο McGuinness είναι ευχαριστημένος που θα ξανατρέξει στα Lightweight TT, μια κατηγορία που είχε κερδίσει πριν 10 χρόνια με ένα  Honda VFR400 και με την ίδια ομάδα.

Ο McGuinness  ειπε : «Ήταν περίεργο που καθόμουν πέρσι αμέτοχος στην άκρη του δρόμου με τον αγώνα των Lightweight σε εξέλιξη, ειδικά από τη στιγμή που η Senior  ακυρώθηκε. Είναι μια ενδιαφέρουσα κατηγορία με διαφορετικές προκλήσεις για τους άλλους αναβάτες και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Η ομάδα έχει αδιαμφισβήτητα πολλά να κάνει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να είμαστε έτοιμοι, αλλά έχω μεγάλη πίστη σε αυτούς».

Ο McGuinness  πέρσι κέρδισε τις κατηγορίες Superstock και Superbike!

«Παραλάβαμε τη νέα μοτοσικλέτα την προηγούμενη εβδομάδα και έχουμε ήδη περάσει αρκετό χρόνο μαζί της στο δυναμόμετρο. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά να κάνουμε αλλά είναι μια συναρπαστική ευκαιρία και ο John είναι καθόλα ικανός. Έχουμε μια πολύ καλή μοτοσικλέτα και τον καλύτερο αναβάτη και ο στόχος μας για φέτος είναι η κορυφή του βάθρου.» είπε ο ο ιδιοκτήτης της ομάδας Phil Morris:

Το 2012 στην κατηγορία κυριάρχησε η Kawasaki με τα ER-6 καταλαμβάνοντας τις οκτώ πρώτες θέσεις! αλλά η δυναμική του αγώνα πρόκειται να αλλάξει το 2013 με την είσοδο McGuinness.

146-1209-10-z+road-racer+john-McGuinness[1]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events