28 March 2024
Yamaha

Το νέο Τricity της Yamaha είναι εδώ!!!

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες σε σχετικό άρθρο η Yamaha έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα «teaser», όπου προαναγγέλλει με μυστηριώδη τρόπο τον ερχομό των νέων μοντέλων της.

Οι πληροφορίες έλεγαν πως η Ιαπωνική εταιρία με την ιστοσελίδα αυτή και με το βίντεο που υπήρχε μέσα ετοιμαζόταν να λανσάρει την τρίτροχη ιδέα που παρουσίασε σαν project το 2013.

main01_3

χωρίςΚαι έτσι και έγινε. Το νέο τρίτροχο scooter της Yamaha είναι εδώ και το όνομα του είναι Τricity. Στις 10 ακριβώς το πρωί η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε και η κλιστεί εικονική πύλη που υπήρχε στην σελίδα, άνοιξε και είδαμε το νέο scooter να συνοδεύεται από έναν μικρό πρόλογο.

main01_4

yama

Όπως αναφέρει η Yamaha αυτό το νέο μοντέλο είναι το πρώτο δημιούργημα ενός νέου και ταλαντούχου μηχανικού, του Nick. O Nick πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους, επιστημονικής φαντασίας θα λέγαμε, με πλοκή και δυνατά εφέ, όπου βλέπουμε πως τον πήραν στην Yamaha και πως δημιουργήθηκε το Τricity, στα πλαίσια της φαντασίας πάντα.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=Fhsg-3Y4NJI”]

Τεχνικές πληροφορίες για το Τricity δεν βρήκαμε στο site και μένουμε σε αυτά που ξέραμε ότι δηλαδή το νέο τρίτροχο θα τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 125 cc. περιμένοντας να δοθούν περισσότερες πληροφορίες από την  Yamaha.

main01_1

Πόσο επιτυχημένο θα είναι το νέο Τricity θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως με σιγουριά είναι πως έχει κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων και την έξυπνη και εμπνευσμένη παρουσίαση του από τους Ιάπωνες.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=m8JA9G3ACQ4&feature=youtu.be”]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events