28 March 2024
ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΠαν.Πρ.Ταχ. 2012

Το Λαμπρό Party του Μιχάλη Σπηλιώτη στο No limits !

Παρασκευή 8 ώρα και φτάνουμε στην Καλλιρρόης και αντικρίζουμε ένα πλήθος έξω από το No limits ! χαμός ! και πίστευα ότι πηγαίναμε νωρίς !

Το Party ο Μιχάλης Σπηλιώτης το διοργάνωσε με αφορμή την επιστροφή του φέτος  στους Αγώνες και μάλιστα με νίκες και την κατάκτηση του  Πρωτάθλημα της κατηγορίας ΟΡΕΝ!

Αφού καταφέραμε να προσεγγίσουμε το πεζοδρόμιο είδαμε την YAMAHA R1 που έτρεχε όλη την χρονιά περιτριγυρισμένη από τα κύπελλα που κέρδισε φέτος και πλήθος κόσμου να φωτογραφίζεται μπροστά της !

Η γιορτή είχε πολλές εκπλήξεις αρχίζοντας με την επίδειξη των νέων μοντέλων της Bering από τρία γνωστά μοντέλα με την χορταστική περιγραφή της Τζ. Σαμπανίκου!

Δεύτερη έκπληξη οι σέξι χορεύτριες που χάρισαν άφθονο θέαμα σε όλους τους παραβρισκόμενους που εκτός των όμορφων κοριτσιών απολάμβανε την άφθονη μπύρα !

Και βέβαια έκπληξη ήταν και η κλήρωση πολλών δώρων με συντονίστρια όλων την περίφημη Τζωρτζια που φρόντισε όλα να είναι στην εντέλεια!

Και για όσους δεν έπιναν αλκοόλ ήταν εκεί  το τζιπ – ψυγείο της monster energy και πρόσφερε άφθονα monster !

 

Είδαμε πολυάριθμους  φίλους του Μιχάλη να δίνουν το παρών σε αυτή την γιορτινή βραδιά , ο γνωστός  Σάκης Σκούρτας ,ο  Πρόεδρος του ΣΟΑΜ Γιάννης Τζωρτζόπουλος και βέβαια όλοι οι φετινοί πρωταθλητές , Γιώργος Κίτσος, Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος, Λευτέρης Πίππος και Γιώργος Παπασταύρου ήταν εκεί, όπως και πολλοί οδηγοί , μηχανικοί και παράγοντες του χώρου των αγώνων .

 

Το έντονο παρόν έδωσαν τα παιδιά του V-Strom club , του Τmax Hellas και scooter club , όπως και πολλοί ακόμη, που να μας συγχωρούν αν δεν τους αναφέρουμε αλλά ένεκα η μπύρα !

Εμείς φύγαμε αργά το βραδύ και το Party συνεχιζόταν με πολύ κέφι !

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη  Σπηλιώτη για την φιλοξενία του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και του χρόνου !

Μείνετε συντονισμένοι έρχονται πολλές και καυτές φωτογραφίες και βίντεο !

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events