19 April 2024
Track Day

Το «Αεροπορικό» TrackDay της Τρίπολης έγινε με μεγάλη επιτυχία !

Το πρώτο Track Day στο αεροδρόμιο της Τρίπολης λοιπόν είναι γεγονός ,έγινε , ήταν άψογο , ήμασταν εκεί , το καταγράψαμε, το ευχαριστηθήκαμε όπως όλοι όσοι ήταν εκεί και ήταν πολλοί !

IMG_3450

Σάββατο πρωί 30 Μαρτίου περνούσαμε την πύλη του αεροδρομίου στην Τρίπολη, μια μέρα που  θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιστορική» και ίσως να γίνει και ημέρα αναφοράς και εξελίξεων για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το γνώριμο αεροδρόμιο της Τρίπολης από τους αγώνες αλλά λίγο διαφορετικό αυτή την φορά, χωρίς κάγκελα και χωρίς τους πάρα πολλούς θεατές που μαζεύει στους αγώνες αλλά γεμάτο όμως από μοτοσικλέτες.

IMG_3520

Ο καιρός θαυμάσιος , η πίστα καθαρή αφού είχε φροντίσει η team65 από την προηγούμενη μέρα να καθαριστεί και να στηθεί η πίστα. Το πρωί ο Μιχάλης Σπηλιώτης  και ο Τάκης Λιναρας τσέκαραν την πίστα ώστε να είναι σωστά στημένη και λίγο αργότερα ξεκίνησε το «ιστορικό» track day της Τρίπολης με πρώτο γκρουπ αυτό των αγωνιζομένων των κατηγοριών Stock 1000 και Supersport 600. Οι 1000αρηδες έδωσαν παρόν σε πολύ μεγάλο ποσοστό έναντι  των 600ρηδων που ήταν ελάχιστοι!

IMG_3847

Στο δεύτερο γκρουπ ήταν οι αγωνιζόμενοι όλων των υπολοίπων κατηγοριών και στα επόμενα δυο γκρουπ ήταν οι ιδιώτες που να τονίσουμε ότι ήταν πάνω από 30 οι συμμετοχές  και αυτό δείχνει πως ο κόσμος θέλει και αναζητεί νέες εμπειρίες από τις πίστες και ας μην είναι ακριβώς πίστες όπως είναι η Τρίπολη.

IMG_3563

Η ημέρα κύλησε όμορφα , η διοργάνωση της  team65 πάρα πολύ καλή, ο καιρός ήταν ιδανικός , η όρεξη από όλους τους συμμετάσχοντες μεγάλη , το κέφι ψηλά με τον Σάκη Σινιώρη να είναι ο ποιο κεφάτος από όλους μέσα στην πίστα αφού εκτός από την οδήγηση,  σε κάθε στροφή που με έβλεπε χαιρετούσε με διάφορες κινήσεις!   Έτσι έφτασε η μέρα στο τέλος της με όλους να αποχωρούν από το αεροδρόμιο με ένα χαμόγελο !

IMG_4105 IMG_3704

Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο , απλά έπρεπε κάποιος απλά να το ζητήσει , ζήτημα προθέσεων λοιπόν ! Αξίζει να πούμε ένα μπράβο στην team65 και τον Θάνο Σοφούλη για αυτό το «Αεροπορικό» Track Day !

IMG_4142

Επόμενο ραντεβού στην Τρίπολη για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας είναι το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου στο drag day  για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες  και βέβαια στις 27 και 28 Απριλίου στον 1ο αγώνα που θα κάνει την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2013.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ TRACKDAY ΕΔΩ

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events