28 March 2024
MotoGPmotoGP 2013NEA

Τιμητική διάκριση για τον Casey Stoner. Θα γίνει ο 20ος MotoGP Legend!!!

Ο δυο φoρές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP ™ Casey Stoner θα δεχτεί την τιμητική διάκριση  ’’MotoGP Legend’’ κατά τη διάρκεια του GP της   Αυστραλίας την επόμενη εβδομάδα.

stoner_af4q5279_original

Ο Αυστραλός θα γίνει έτσι ο 20ος  MotoGP Legend , και θα συμπεριληφθεί ανάμεσα σε τεράστια ονόματα αναβατών που άφησαν ιστορία στους αγώνες οι οποίοι είναι οι  Giacomo Agostini , Mick Doohan , Geoff Duke , Wayne Gardner , Mike Hailwood , Daijiro Kato , Eddie Lawson , Anton Mang , Angel Nieto , Wayne Rainey , Phil Read , Jim Redman , Kenny Roberts , Jarno Saarinen , Kevin Schwantz , Barry Sheene , Freddie Spencer , John Surtees και Carlo Ubbiali .

Ο Casey θα τιμηθεί ως MotoGP ™ Legend στο Phillip Island και μου είπε ότι το αποδέχεται και ότι είναι μεγάλη  τιμή γι’αυτον», λέει ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta . ” Υπήρξε ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην ιστορία του MotoGP . Οι ικανότητές του είναι καταπληκτικές και έκανε κάτι πολύ ιδιαίτερο , κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα με δύο διαφορετικές ομάδες, Ducati και Honda .

Ένα χρόνο μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από το MotoGP, ο Stoner θα επιστρέψει στο Phillip Island για να συμμετέχει με τους συμπατριώτες του  Wayne Gardner και Mick Doohan για ένα γύρο θριάμβου στο Grand Prix της Αυστραλίας όπως είχαμε αναφέρει σε σχετικό άρθρο.

«Είμαι συγκινημένος από αυτή την αναγνώριση της καριέρας μου και θα είναι μεγάλη τιμή να παραλάβω  το βραβείο – είναι κάτι που δεν το περίμενα », λέει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 και του 2011 .

Ο Stoner που ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Βαλένθια το περασμένο έτος , καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση σε ένα συναρπαστικό αγώνα με μικτές συνθήκες,  αποσύρθηκε σε ηλικία 27 ετών , έχοντας συγκεντρώσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, 45 νίκες σε Grand Prix, 89 τερματισμούς στο βάθρο και 43 Pole position .

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events