28 March 2024
PeugeotΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα νέα αναβαθμισμένα Peugeot Tweet Evo 125 και Tweet Evo 150 είναι εδώ!

Τα νέα Peugeot Tweet Evo 125 και Tweet Evo 150 ξεχωρίζουν ως μια πολύ οικονομική (κατανάλωση καυσίμου: 3,5L/100km), άνετη και ευέλικτη πρόταση για την αστική μετακίνηση.

02-tweet-evo-125-gris

Για το 2014, η Peugeot Scooters επεφύλαξε στα Tweet Evo 125 και 150 μια νέα αισθητική και μηχανολογική αναβάθμιση.

Όλο το εμπρόσθιο τμήμα έχει επανασχεδιαστεί πλήρως σε ύφος που συμβαδίζει με τους νέους, πιο δυναμικούς αισθητικούς κώδικες της Peugeot Scooters. Η αλλαγή είναι διακριτή στο νέο εμπρόσθιο φανάρι, στη νέα μάσκα και τα φλας, το φτερό και τον πίνακα οργάνων.

13-tweet-evo-blanc

Το λογότυπο του Tweet ακολουθεί το πνεύμα της αλλαγής και εμφανίζεται πλέον με διαφορετική γραμματοσειρά, ανάγλυφο, με υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Η σέλα έχει επίσης αναβαθμιστεί ποιοτικά, φέροντας διπλές ραφές, και προσφέρεται σε 2 διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με το χρώμα του scooter.

Στο μηχανικό τομέα, τα νέα Tweet Evoείναι εξοπλισμένα με νέες πίσω αναρτήσεις με ρύθμιση προφόρτισης 3 θέσεων, για ρυθμίσεις με ή χωρίς συνεπιβάτη.

19-tweet-evo-blanc

Με τον καλαίσθητο μοντέρνο σχεδιασμό τους, τις πρακτικές και κατάλληλες για το αστικό περιβάλλον αναλογίες τους και τις πολύ οικονομικές τιμές απόκτησης και χρήσης, τα νέα TweetEvoπροσφέρουν ένα ελκυστικό, valueformoney πακέτο που ξεχωρίζει ανάμεσα στις προτάσεις της αγοράς.

 

Το TweetEvo είναι άμεσα διαθέσιμο στα 125 και 150cc, σε 3 χρωματισμούς:

Λευκό – Μαύρο – Ανθρακί με μπορντό σέλα

02-tweet-evo-blanc

Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

TweetEvo 125: 1.749€

TweetEvo 150: 1.849€

01-tweet-evo-blanc

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events