19 April 2024
ΛΕΣΧΕΣΛΕΣΧΕΣ - CLUB

Σ.Ο.Α.Μ. – Συνδέσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσικλέτας

Σ.Ο.Α.Μ είναι ο διακριτικός τίτλος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Μοτοσικλέτας που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1980 από επιφανείς αναβάτες της εποχής. Πρωταρχικός σκοπός του είναι η υποστήριξη των δικαιωμάτων των αγωνιζομένων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και η εύρυθμη διεξαγωγή αυτού. Στην τριακονταετή πορεία του ο Σ.Ο.Α.Μ έχει κάνει σημαντικά βήματα προς όφελος των αγωνιζομένων μερικά από τα οποία είναι ο κατάργηση των ταυτόχρονων αγώνων αυτοκινήτου – μοτοσυκλέτας και των διπλών αγώνων, η θέσπιση δύο μισάωρων χρονομετρημένων δοκιμών για κάθε κατηγορία και η διατήρηση του παραβόλου συμμετοχής σε λογικά ύψη.

Το 2009 προχώρησε σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία διοργανώνοντας ο ίδιος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας γεγονός που προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση στο αγωνιστικό και μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και εγγυήθηκε την ανάλογη συνέχεια.

Μέλη του Σ.Ο.Α.Μ μπορούν να γίνουν όλοι οι εν ενεργεία αγωνιζόμενοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας έχοντας σαν πλεονέκτημα τόσο τις συλλογικές διεκδικήσεις όσο και την ατομική υποστήριξη τους.

Εκτός από την παροχή βοήθειας σε πάσχοντα μέλη του ο Σ.Ο.Α.Μ έχει επιδείξει ένα ευρύτερο κοινωνικό ρόλο οργανώνοντας αιμοδοσίες για τραυματισμένους μοτοσικλετιστές…

 

ΝΕΟ ΔΣ 2012 :

  1. Τζωρτζόπουλος Γιάννης Πρόεδρος
  2. Γεωργόπουλος Ακης Γραμματέας
  3. Περιστεράς Νίκος Ταμίας
  4. Λεφέβρ Αντρέας Μέλος
  5. Κίτσος Γιώργος Μέλος
  6. Τριντής Σταύρος Μέλος
  7. Μερεμέτης Αντώνης Μέλος
  8. Οικονομίδου Σάντρα Μέλος
  9. Κούλης Μαρίνος Μέλος

 

Επικοινωνία

http://www.soamracing.gr

info@soamracing.gr.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events