16 April 2024
motoGP 2013

Στο Missano για δοκιμές η Ducati: Προβληματισμένος ο Dovi με την GP13 !!!

Ξανά στο Misano  για δοκιμές βρίσκετε ο Andrea Dovizioso ο οποίος φαίνεται πως θα πρέπει να  αναβάλει τις διακοπές του για λίγες ημέρες και να ολοκληρώσει  μία ακόμη περίοδο δοκιμών.

Η ομάδα δοκιμών της Ducati, με τον Michele Pirro, είναι ήδη στην ιταλική πίστα και θα είναι εκεί και αύριο 25 Ιουλ. προσπαθώντας  να βρει κάποια λύση για την προβληματική GP13.

Ο Dovizioso τερμάτισε 9ος στη Laguna Seca και φάνηκε  απογοητευμένος από  το νέο πλαίσιο, το οποίο ζήτησε μετά την προηγούμενη δοκιμή στο Misano  και δεν ήταν σε θέση να δοκιμάσει / χρησιμοποιήσει στο  Sachsenring, εξαιτίας της σύγκρουσης που είχε  την παρασκευή.

Με το πρωτάθλημα ήδη στο μέσον της διαδρομής του, φαίνεται πως η ομάδα της  Ducati δυσκολεύεται να  δώσει κάτι νέο  στους αναβάτες της και να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .

04dovizioso__s1d9990_original[1]

Ο  Andrea Dovizioso δήλωσε για τις δοκιμές στο Missano:

Στην Laguna Seca, προσπάθησα να πιέσω και να ρίξω το χρόνο μου κάτω από το 1.23, αλλά δεν μπόρεσα να το καταφέρω ενώ  και ο Nicky είχε ακριβώς τον ίδιο ρυθμό. Ήταν δύσκολο, μετά από μόλις τρεις γύρους είχαμε φθορά των ελαστικών, και δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω 1.22. Έδωσα το καλύτερό μου εαυτό και προσπάθησα να είμαι σταθερός, αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος. Την Πέμπτη θα είμαστε για δοκιμές στο Misano και έχουμε μερικά νέα πράγματα για να δοκιμάσουμε, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι σε θέση να βελτιώσουν και πολύ την κατάστασή μας. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι για τον επόμενο γύρο και δεν ξέρω αν θα είμαστε σε θέση να καταφέρουμε κάτι  πριν από το τέλος της σεζόν.

Με τον Valentino Rossi, η Ducati εξάντλησε όλες τις περιπτώσεις  βελτίωσης και το ίδιο μπορούμε να πούμε ότι κάνουν και  με τον Andrea Dovizioso. Σχεδόν κάθε μήνα η ομάδα δοκιμής είναι στην πίστα προσπαθώντας να βρει μια λύση  και  η κατάσταση δε φαίνεται να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ποιος ξέρει ,αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Cal Crutchlow (παρά τις διαψεύσεις του) να οδηγεί για την ιταλική εταιρία  το 2014  ίσως δούμε εκείνον να ανατρέπει την κατάσταση.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events