16 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Στο βάθρο ο Παπασταύρου! Στον 3ο Αγώνα του Π. Π. Τ. στα Μέγαρα!

Δελτίο Τύπου Ducati :  Αργυρούπολη, 1 Ιουλίου 2014.  Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM είχε μια καλή παρουσία στον 3ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στην πίστα των Μεγάρων.

Παρά το ότι και οι δύο οδηγοί της ομάδας δεν έχουν αναρρώσει πλήρως από πρόσφατους τραυματισμούς, ξεκίνησαν καλά μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα της εκκίνησης. Ο Πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος ήταν δεύτερος, ενώ ο 19χρονος Γιώργος Παπασταύρου ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Ο Πίππος έδωσε μια δυνατή μάχη με τον Ευθυμίου, αλλά στη μέση του αγώνα έκανε ένα μικρό λάθος στα φρένα, που του στοίχισε 8” και μερικές θέσεις, με αποτέλεσμα να μείνει τελικά 7ος.

DSC_2319

Από τη μεριά του ο Παπασταύρου έδωσε τη μάχη με τον Σπηλιώτη για την τρίτη θέση, μια μάχη που κέρδισε τελικά και έτσι κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία στην πίστα των Μεγάρων, η οποία τον δυσκόλεψε πέρυσι. Μάλιστα ο νεαρός οδηγός ρύθμισε με την ομάδα έξυπνα την πολύ δυνατή Ducati 1199 Panigale, ώστε να είναι πιο φιλική και να κρατήσει σε καλή κατάσταση τα ελαστικά του μέχρι το τέλος του αγώνα των 28 γύρων.

Παρά το ότι μπαίνουμε σε μια καλοκαιρινή περίοδο δίμηνων διακοπών για το Πρωτάθλημα, οι οδηγοί θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με στόχο να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια το  Σεπτέμβριο, τη στιγμή που στη βαθμολογία ισοβαθμούν στην 2η θέση!

DSC_2657

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ #64, 3ος

“Μετά το πρωινό Ζέσταμα αποφασίσαμε με την ομάδα να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην μοτοσυκλέτα μας και στον Αγώνα η απόδοση ήταν όπως την ήθελα. Ξεκίνησα καλά κέρδισα κάποιες θέσεις και προσπάθησα να κρατήσω ένα σταθερό ρυθμό. Ήμουν έτοιμος να υπερασπιστώ την 3η θέση στις επιθέσεις του Σπηλιώτη, μετά μείωσα τη διαφορά από τον Ευθυμίου, αλλά 5 γύρους πριν το τέλος είχα ένα μικρό γλίστρημα και τελικά ανέβηκα στο βάθρο σε μια πίστα που δεν μας ταιριάζει τόσο πολύ. Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και τώρα θα δουλέψω περισσότερο για να είμαι 100% έτοιμος για τη συνέχεια”.

DSC_2612

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ #1, 7ος

“Στους πρώτους γύρους αισθάνθηκα καλά και κράτησα τη 2η θέση. Όταν με πέρασε ο Ευθυμίου, προσπάθησα να ανεβάσω το ρυθμό μου, αλλά έκανα ένα καθαρά δικό μου λάθος στα φρένα και έχασα αρκετό χρόνο. Στο τέλος πλησίασα τον Σπηλιώτη, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να πάρω μια καλύτερη θέση. Ελπίζω ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού θα φτάσω και πάλι τη φυσική κατάσταση που είχα πριν τον τραυματισμό μου”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ Τeam Manager

“Mε δεδομένο ότι οι οδηγοί μας ακόμη δεν έχουν αναρρώσει πλήρως, το σημερινό αποτέλεσμα είναι θετικό. Ο Γιώργος (Παπασταύρου) έκανε έναν καλό αγώνα, ξεπερνώντας τα προβλήματα του παρελθόντος και έδειξε μαχητικό πνεύμα. Ο Λευτέρης (Πίππος) ήταν άτυχος και σίγουρα η ζέστη δεν ήταν καλός σύμμαχος για να ανακάμψει μετά το λάθος του. Το ότι οι οδηγοί μας έχουν τους ίδιους βαθμούς στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος μας αφήνει ευχαριστημένους έως τώρα. Ευχάριστη ήταν και η μεγάλη παρουσία θεατών στην πίστα των Μεγάρων. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί μετά τις καλοκαιρινές διακοπές”.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events