29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Στο βάθρο ο Πίππος – 4ος ο Παπασταύρου μετά από “ενδοοικογενειακή” μάχη

Δελτίο Τύπου: Η ομάδα KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM είχε ένα ιδιαίτερα αποδοτικό Σαββατοκύριακο με μια θέση στο podium και μία τέταρτη θέση στον δεύτερο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στην πίστα της Τρίπολης παρόλο που και οι δύο οδηγοί της ομάδας συμμετείχαν τραυματισμένοι και σχεδόν την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε η συμμετοχή τους.

IMGP6413-(2)

Στον Αγώνα οι 2 οδηγοί, ο Γιώργος Παπασταύρου που ξεκινούσε από την 2η θέση του grid και ο Λευτέρης Πίππος από την 4η ξεκίνησαν δυνατά και έμειναν στην 3η και 4η θέση για όλη τη διάρκεια των 28 γύρων, δίνοντας μάλιστα συγκλονιστική μάχη μεταξύ τους. Στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου ο Πίππος έκανε μια τελευταία προσπάθεια να περάσει, οι δύο οδηγοί ακούμπησαν μεταξύ τους και το σύστημα χρονομέτρησης έδειξε ότι τελικά ο Παπασταύρου ήταν 4ος με διαφορά 4 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Πίππο, που ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.

DSC_0505-(5)

Λευτέρης Πίππος #1, 3ος

“Την Παρασκευή στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ο πόνος στον τραυματισμένο ώμο μου ήταν έντονος και σκέφτηκα ότι μάλλον θα ήταν δύσκολο ακόμη και να τρέξω την Κυριακή. Το Σάββατο κατάλαβα ότι μπορώ και την Κυριακή έκανα παυσίπονη ένεση, έσφιξα τα δόντια και μπήκα στην πίστα. Σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα είχα μεγάλη μάχη με τον ομόσταυλό μου τον Γιώργο και στην τελευταία στροφή μάλλον η μεγαλύτερη εμπειρία μου μου έδωσε την 3η θέση. Όμως αισθάνομαι αυτό το αποτέλεσμα σαν νίκη και για τους δυό μας, αφού στην αρχή της εβδομάδας δεν ξέραμε καν αν θα τρέξουμε”. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό επιτελείο της Ducati που μου έδωσε μια καταπληκτική μοτοσικλέτα προετοιμασμένη κατάλληλα και όλους τους χορηγούς της ομάδας μας.

DSC_0576-(4)

Γιώργος Παπασταύρου #64, 4ος

“Πριν δύο εβδομάδες όταν τραυματίστηκα απογοητεύτηκα γιατί φαινόταν ότι θα έχανα τον Αγώνα. Το προσπάθησα και η 2η θέση στις Κατατακτήριες του Σαββάτου μου έδωσε ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα. Πάλεψα σε όλον τον Αγώνα με τον Λευτέρη και στην τελευταία στροφή μια στιγμιαία επαφή με ανάγκασε να κλείσω λίγο το γκάζι και να πάρω τελικά την 4η θέση. Με δεδομένο τον τραυματισμό μου είναι ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα θα αρχίσω την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα, με την ελπίδα ότι θα είμαι στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης”. Ευχαριστώ την ομάδα μου KOSMOCAR-EKODUCATITEAM για την άψογη προετοιμασία της μοτοσικλέτας στα μέτρα μου και τις απαιτήσεις του ιδιαίτερα δύσκολου αυτού αγώνα

IMGP3789-(3)

Γιάννης Μυτιληνάκης Team Manager

“Όταν πριν τρεις περίπου εβδομάδες είδα και τους 2 οδηγούς μας να τραυματίζονται σχεδόν ταυτόχρονα, σκέφτηκα ότι η άψογη προετοιμασία τους από τον Γιάννη Μπούστα που μέχρι εκείνη τη στιγμή πήγαινε πολύ καλά δυστυχώς θα πήγαινε χαμένη. Ευτυχώς με την κατάλληλη προετοιμασία τις ημέρες που ακολούθησαν αλλά και με την αξιοσημείωτη δύναμη και σθένος που έδειξαν και οι δύο όχι μόνο συμμετείχαν στον αγώνα αλλά προσέφεραν και θέαμα υψηλού επιπέδου στους αρκετούς θεατές, δίνοντας μια σπουδαία μεταξύ τους μάχη από την αρχή μέχρι την πτώση της καρό σημαίας αφού τερμάτισαν σχεδόν μαζί. Αυτό το άψογο κάτω από αυτές τις συνθήκες αποτέλεσμα, δίνει μόνο ελπίδες και υποσχέσεις για την συνέχεια . Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό team και τον Γιάννη Μπούστα για την άψογη προετοιμασία οδηγών και μοτοσικλετών αλλά και όλους μας του χορηγούς, EKO, HOL, SAP, SIKKENS, DUCATIFINANCIALSERVICES.

DSC_1453-(1)

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events