24 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Σινιώρης , δυο στα δυο στην Supersport – 2ος Αγώνας του Π. Π. Τ. ΑΜΟΤΟΕ Μέγαρα 9/6/2013

Η κατηγορία Supersport είχε δυο σκέλη , δηλαδή 2 ολόκληρους  αγώνες με κανονική βαθμολογία  και ήταν ο δεύτερος και πέμπτος αγώνας της ημέρας. Μια κατηγορία όπου ο Σινιώρης επικράτησε καθολικά και στα 2 σκέλη!

IMG_1293

1ο Σκέλος

17 οδηγοί στην σχάρα εκκίνησης με πρώτο στην σχάρα τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο κάτοχο της pole position.

Τα φώτα έσβησαν και τα μηχανάκια εκκίνησαν με τον Σάκη Συνιώρη να στρίβει πρώτος και τον Μιχάλη Κουτσουμπό πίσω του που έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση. Ο Παναγιωτόπουλος έκανε πολύ άσχημη εκκίνηση και έστριψε  έκτος. Γρήγορα ο Παναγιωτόπουλος  έκανε τις επιθέσεις του  ώσπου στον 5ο γύρο βρέθηκε τρίτος πίσω από τον Καρακατσάνη που εν μεταξύ είχε προσπεράσει τον Κουτσουμπό και έκανε συνεχώς  προσπάθειες να περάσει τον Συνιώρη.

IMG_0927

Ο Παναγιωτόπουλος έμεινε πίσω από τον Καρακατσάνη μέχρι τον 15ο γύρο  οπού παρουσιαστικά μηχανικό πρόβλημα και τελικά εγκατέλειψε τον αγώνα.

IMG_1067

Την καρό σημαία πήρε τελικά ο Συνιώρης αφού ο Καρακατσάνης δεν μπόρεσε τελικά να τον περάσει και  δεν μπόρεσε να τον απειλήσει.

Δεύτερος ο Καρακατσάνης , ο νικητής του πρώτου αγώνα της Τρίπολης σε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα και με πολλές προσπάθειες για προσπεράσεις.

Τρίτος ο Σωτήρης Μπεγνής που έκανε έναν πολύ καλό αγώνα με σταθερότητα που τον έφερε τελικά στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

IMG_1051

Τέταρτος ο Αλέξ Παπαγεωργίου που είχε μια ατυχή στιγμή στην Κ1 και τον έκανε να χάσει πολλές θέσεις , πέμπτος ο Μιχάλης Κουτσουμπός μπροστά από τον Νίκο Περιστερά που έκλεισε την εξάδα.

Ο Σταύρος Τριντής ενώ ήταν σταθερός 4ος από τον πρώτο γύρο είχε μια πτώση στην Κ6 και τελικά εγκατέλειψε.

IMG_0154

2ο Σκέλος

Το 2ο Σκέλος ήταν αρκετά επεισοδιακό από την αρχή του αφού ξεκίνησε με ένα περιστατικό διαμαρτυρίας του Γιάννη Τζωρτζόπουλου ενάντια στην πραγματοποίηση των 2 αγώνων – σκελών την ιδία μέρα. Όταν λοιπόν όλοι οι συναθλητές του στήθηκαν στην σχάρα εκκίνησης αυτός αρνήθηκε και έκατσε στα pit lane με μια διαμαρτυρία γραμμένη χειρόγραφα σε μια κόλα χαρτί και την κρατούσε μπροστά του.  Το αποτέλεσμα αυτής της ενεργείας – διαμαρτυρίας ήταν να ξεκινήσει ο Τζωρτζόπουλος από τα pit lane για τον αγώνα.

IMGP8509

Στην σχάρα εκκίνησης και πάλι πρώτος ήταν ο Παναγιωτόπουλος  που αυτή την φορά έκανε καλή εκκίνηση και έστριψε πρώτος μπροστά από τον Συνιώρη και τον Μπεγνή.

IMG_0912

Ο Συνιώρης δεν άφησε καθόλου τον Παναγιωτόπουλο από τα μάτια του και προσπάθησε αρκετές φόρες να περάσει αλλά δεν τα κατάφερνε μέχρι τον 9ο γύρο οπού έκανε μια εκπληκτική κίνηση από εσωτερική στην Κ10 και πέρασε πρώτος οπού έμεινε μέχρι την καρό σημαία.

IMG_1024

Ο Παναγιωτόπουλος δεν κατάφερε να απαντήσει πιεστικά στον Συνιώρη και έτσι τερμάτισε δεύτερος μπροστά από τον Καρακατσάνη οπού έκανε και αυτός μεγάλη προσπάθεια να μείνει στην κορυφή.

Τέταρτος ο Σταύρος Τριντής  μπροστά από τον Μπεγνή και τον Κουτσουμπό που έκλεισε την εξάδα.

IMG_0988

Όπως πάντα η κατηγορία Supersport  είναι  μια καυτή κατηγορία που πρόσφερε πολύ θέαμα και ένταση

aponomes600b

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ , ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΑΓΩΝΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΑΓΩΝΑ

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events