29 March 2024
ΑνακλήσειςΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝέα της Αγοράς

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ από την ÖHLINS!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΙΛΙΖΑΤΕΡ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ÖHLINS

Η ÖHLINS Racing AB θα ήθελε να ενημερώσει τους πελάτες της, ότι διαπίστωσε ένα κατασκευαστικό ελάττωμα σε συγκεκριμένες παρτίδες παραγωγής βάσεων σταμπιλιζατέρ που πωλήθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2008-2013.

Το κράμα αλουμινίου είναι πιθανόν να παρουσιάσει ρήγμα διάβρωσης σε μεγάλη καταπόνηση και υπάρχει κίνδυνος η βάση να γλιστρήσει, όταν το τιμόνι της μοτοσυκλέτας στρίψει στο μάξιμουμ της διαδρομής του προς τη μία κατεύθυνση.

Εάν έχετε σταμπιλιζατέρ ÖHLINS για αυτές τις μοτοσυκλέτες, σας παρακαλούμε να μη συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη μοτοσυκλέτα, αν δεν αφαιρέσετε πρώτα το σταμπιλιζατέρ και τη βάση. Η ÖHLINS αποφάσισε να ανακαλέσει όλες τις βάσεις σταμπιλιζατέρ και να τις αντικαταστήσει με νέες.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό αντιπρόσωπο ÖHLINS, ο οποίος θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης της βάσης.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε είτε με την ÖHLINS Racing AB στο info@ohlins.se ή στο τηλ. +46 859002500+46 859002500, είτε με τον αντιπρόσωπο της ÖHLINS για την Ελλάδα, “eXTra products”, στο sales@extraproducts.gr, ή στο τηλ. 2109213286/7.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που ενδεχομένως σας προκάλεσε η ανάκληση και σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

OHLINS-ANAKLISIOHLINS-ANAKLISIΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events