28 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2012

Ρεπορταζ – 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2012

Τελικά ο καιρός μας έκανε την χάρη και οι αγώνες τελείωσαν στεγνοί μα ήλιο και καθαρή ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος. Μόνο οι απονομές έγιναν κάτω από μερικές ψιχάλες αλλά όλα πήγαν τέλεια .

Στο αγωνιστικό μέρος τα πράγματα ήταν ….απλά φωτιά …..μάχες που έκοβαν την ανάσα , από την πρώτη κατηγορία κιόλας μας επιφύλασσαν άφθονο θέαμα οι οδηγοί, με τις θέσεις του βάθρου να αλλάζουν πολλές φορές !

Την αγωνιστική μέρα άνοιξε η κατηγορία OPEN με τις μηχανές να περνούν την θέση τους στη σχάρα εκκίνησης με τον Στράτο ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ ( TEAMBOUSTAS.NET) στην Pole Position στην δεύτερη θέση ο Κώστας ΦΩΤΙΑΔΗΣ ( ΦΩΤΙΑΔΗΣ Κ-ΜΟΤΟ RACING ΜΑΡΚΟΥ-RA) , τον Μιχάλη ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ (ERING-FABBRI-MATRIS-REMUS-BERING) στην τρίτη θέση και τον Άρη ΓΚΟΝΤΖΑΡΗ (BOLIERAKIS RACING) να συμπληρώνει την πρώτη σχάρα εκκίνησης

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με τον ΣΠΗΛΙΩΤΗ να παίρνει κεφάλι στην αρχή της κούρσας στρίβοντας πρώτος στην Κ1 και τον ΔΕΒΕΛΚΟ να τον κυνηγά στην ρόδα για αρκετούς γύρους ενώ στην μάχη είχε μπει και ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ .

Ο ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ εκανε διέλευση απο τα pit (stop & go )  και ετσι  έμεινε στην τρίτη θέση ενώ για την πρώτη θέση ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ προσπαθούσε επί αρκετούς γύρους να περάσει το ΔΕΒΕΛΕΚΟ μέχρι που στην στροφή πριν την πλατεία τον πέρασε λίγους γύρους πριν το τέλος.

Το θέαμα και οι μάχες ήταν απολαυστικές με την τελική κατάταξη να διαμορφώνεται με τον ΦΩΤΙΑΔΗ στην κορυφή του βάθρου τον Δεβελεγκο στο δεύτερο σκαλί και τον Σπηλιωτη να κλείνει το βάθρο.

Στην τέταρτη θέση ο Γιώργος ΒΛΑΧΟΣ πέμπτη θέση ο Γιώργος ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , έκτη θέση ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ που ήταν και ο πρώτος στην κατηγορία OPEN 600 .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPEN

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ OPEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεύτερη κατηγορία στην αγωνιστική μέρα τα RACING με τον Γιώργο ΚΙΤΣΟΣ ( JET OIL-PERISTERAS-IDS-TROJKA-GOLDEN) να έχει την Pol Position για δεύτερη φορά φέτος ,στην δεύτερη θέση ο Ανδρέας ΠΑΡΓΙΝΟΣ (PARGINOS-PIAGGIO) , ο Ανδρέας ΛΕΦΕΒΡ ( SHOEI-SIDI-IXS-ΚΥΚΛΟΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ) στην τρίτη θέση και ο Άρης ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ να συμπληρώνει την πρώτη σχάρα εκκίνησης,

Ο Γιώργος ΚΙΤΣΟΣ δεν είχε καλή εκκίνηση και έτσι στην πρώτη στροφή έστριψε τέταρτος με τον Ανδρέα ΛΕΦΕΒΡ πρώτο τον Ανδρέα ΠΑΡΓΙΝΟ δεύτερο και τον ΑΥΛΩΝΙΤΗ τρίτο , παρόλα αυτά ο ΚΙΤΣΟΣ κατέφερε γρήγορα και πέρασε στην πρώτη θέση οδηγώντας πάρα πολύ γρήγορα τερματίζοντας τελικά στη πρώτη θέση με 5 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο ΛΕΦΕΒΡ , Την τρίτη θέση του βάθρου πείρε ο νικητής του πρώτου αγώνα της Τρίπολης Ανδρέας ΠΑΡΓΙΝΟΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RACING

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ RACING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα Super sport ήταν η τρίτη στην σειρά κατηγορία για να αγωνιστεί και όλοι την περίμεναν με ανυπομονησία αφού έχει πάρα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Στην Pol Position της σχάρας ήταν ο Γρήγορης ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ , στην Δεύτερη θέση ο Σάκης ΣΙΝΙΩΡΗΣ ( ΜΠΟΥΤΟΣ-ΦΡΑΓΚΟΣ R&D-SINIORIS RACING) , ο Σωτήρης ΜΠΕΓΝΗΣ ( TEAM BOUSTAS.NET-PIRELLI-BERINGER-MA) στην τρίτη θέση και την σχάρα έκλεινε ο Μιχάλης ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ δεν είχε πολύ καλή εκκίνηση με τον ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ να στρίβει πρώτος τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ δεύτερο τον ΣΙΝΙΩΡΗ τρίτο και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ τέταρτο .Στο τέλος της μεγάλης ευθείας ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και ο ΣΙΝΙΩΡΗΣ πέρασαν τον ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟ και στην συνέχεια πέρασε και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο ΣΙΝΙΩΡΗΣ στην Κ1 πέρασε τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και βρέθηκε στην πρώτη θέση όμως ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στον επόμενο γύρο απάντησε το ίδιο και ξαναπέρασε μπροστά , οι μάχες ήταν αλλεπάλληλες και με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που τελικά μετά από μερικούς γύρους βρέθηκε στην πρώτη θέση και ανοίγοντας γρήγορα διαφορά από τους υπόλοιπους και τερματίζοντας μετά από 24 γύρους με 10 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο ΣΙΝΙΩΡΗ που κέρδισε την μάχη με τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, φοβερές μάχες είχαμε και στις ποιο πίσω θέσεις !

Ο αγώνας πρόσφερε θέαμα και ένταση κάνοντας το κόσμο να ξεσπά συνεχώς σε χειροκροτήματα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPERSPORT

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ SUPERSPORT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και τέλος έφτασε η ώρα της μεγάλης κατηγορία SUPERSTOCK με τα κορυφαία μηχανάκια της κατηγορία και τους κορυφαίους οδηγούς της κατηγορίας να βρίσκονται στην σχάρα της εκκίνησης με πρώτον για δεύτερη φορά τον Κώστα ΚΟΝΟΤΜΑΡΟΣ (FANMOTORCYLES-ZEROZEN RACING-PIRELLI-M ) , δεύτερο τον Άρη ΓΚΙΖΙΝΟ (ΣΠΑΝΟΣ Δ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ-ΓΚΙΖΙΝΟΣ ), τρίτο τον Βασίλη ΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΟΤΟ-MV AGUSTA-ABM-HPCORSE ) και τέταρτο να συμπληρώνει την πρώτη σχάρα εκκίνησης τον Γιώργο ΜΑΡΚΕΣΙΝΗΣ {ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ-NOLAN-XLITE-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Η εκκίνηση δόθηκε και στην πρώτη στροφή έστριψε πρώτος ο Γιώργος ΓΚΙΖΙΝΟΣ και δεύτερος ο Κώστας ΚΟΝΤΟΜΑΡΟΣ που έδωσε μια καλή μάχη για δυο γύρους για να καταφέρει να περάσει στην πρώτη θέση, από εκεί και πέρα άρχισε να ανοίγει διαφορά σιγά σιγά από τους υπόλοιπους τερματίζοντας μετά από 28 γύρους με 7 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο ΓΚΙΖΙΝΟ ενώ την τρίτη θέση στο βάθρο κατέλαβε ο Λευτέρης ΠΙΠΠΟΣ όπου έδωσε φοβερή μάχη με τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ και στους 3 τελευταίους γύρους αλλάζοντας θέση συνεχώς με συνεχή προσπεράσματα ξεσηκώνοντας το κόσμο στις κερκίδες. Φοβερή μάχη έδωσε και ο ΑΧΤΥΠΗΣ που είχε μια πολύ άσχημη εκκίνηση και βρέθηκε τελευταίος αλλά με φοβερό ρυθμό κατάφερε και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση !

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPERSTOCK

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ SUPERSTOCK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το θέαμα έκλεισε με τις απονομές των επάθλων όπου οι οδηγοί χάρηκαν για άλλη μια φορά το χειροκρότημα του κόσμου !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμείς να τονίσουμε την προσπάθεια του ΣΟΑΜ που διοργάνωσε έναν πολύ καλό αγώνα μαζί με την ομάδα ΑΡΤΕΜΙΣ !

Σε λίγη ώρα θα ανέβουν και πάρα πολλές φωτογραφίες από τους αγώνες όλων των κατηγοριών και βέβαια βίντεο με highlight αλλά και με full βίντεο από χρονομετρημένα ΑΓΩΝΕΣ και συνεντεύξεις …….ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Ρεπορταζ – Φωτογραφιες : Γιώργος & Σπύρος Φιωτάκης © Biker Spirit Magazine

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events