28 March 2024
DucatiΔιεθνή Επικαιρότητα

Ρεκόρ πωλήσεων της Ducati στη Βόρεια Αμερική

Ρεκόρ πωλήσεων: Είναι ακριβώς αυτό που «πρέπει» σε μια εταιρεία, όταν παρουσιάζει μια από τις σημαντικότερες superbike στην Ιστορία της μοτοσυκλέτας αλλά και τη δική της.

Η αγορά ανταποκρίθηκε κατά το ευκταίο και η Ducati Βορείου Αμερικής (δηλαδή ΗΠΑ και Καναδά) απόλαυσε αύξηση πωλήσεων κατά 49% το φετινό Μάιο, που ήταν επίσης ο καλύτερος μήνας ever για την ιταλική εταιρεία στην ήπειρο.

Πουλήθηκαν συγκεκριμένα 1.782 μονάδες, ανεβάζοντας το σύνολο της χρονιάς κατά το πρώτο πεντάμηνο (Ιανουαρίου-Μάιου) στις 4.844 μονάδες. Το νούμερο αντιπροσωπεύει επίσης αύξηση κατά 19% έναντι του 2011 και κατά 98% έναντι του 2010.

Η εταιρεία στη θριαμβευτική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανέφερε ότι τη διαφορά έκαναν τα δύο νέα της μοντέλα, η εικονιζόμενη Ducati 1199 Panigale (όπως είναι φυσικό) και το νέο Streetfighter 848. Χωρίς να είναι ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες, πιστεύεται ότι τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις έκανε η Panigale.

«Το φανταστικό αυτό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τον ενθουσιασμό του κόσμου για τη μάρκα μας, που έχει οδηγήσει σε διπλασιασμό των πωλήσεών μας μέσα σε 24 μήνες», δήλωσε ο Cristiano Silei, αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων και διευθύνων σύμβουλος της Ducati Βορείου Αμερικής.

«Η αυξανόμενη γοητεία της διευρυμένης γκάμας μας, η στρατηγική μας για την προώθηση των προϊόντων μας και η ενίσχυση του δικτύου των αντιπροσώπων μας αποτελούν τα δομικά υλικά που θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν την ανάπτυξή μας στο μέλλον», συμπλήρωσε.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events