19 April 2024
motoGP 2014

Πώς μπορεί ο Marquez να κερδίσει τον τίτλο στο Motegi – # MM93TitleChance

Αν ο Marc Marquez κερδίσει τον αγώνα της Κυριακής στο Motegi θα σφραγίσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.
Υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί που θα μπορούσαν να δώσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον Marquez!

93marquez_4gn_7062_slideshow_169
Παρά το γεγονός ότι Marquez τερμάτισε 13ος στο Aragon, ηταν μία θέση μπροστά από το Dani Pedrosa, και με αυτό τον τρόπο μεγάλωσε το προβάδισμά του στο κυνήγι του τίτλου με 75 βαθμούς.

Για να κερδίσει τον τίτλο στο Motegi, ο Marquez θα πρέπει να τερματίσει μπροστά από τον Pedrosa. Εκτός από αυτό, χρειάζεται να μην χάσει περισσότερους από τρεις βαθμούς από τον Valentino Rossi και να μην χάσει περισσότερους από 15 βαθμούς από τον Jorge Lorenzo.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα εννέα σενάρια που δώσουν τον παγκόσμιο τίτλο στον Marquez στην Ιαπωνία:

– Ο Marquez κερδίζει τον αγώνα.

– Ο Marquez τερματίζει δεύτερος ή τρίτος, μπροστά από Pedrosa και Rossi.

– Ο Marquez τερματίζει τέταρτος, μπροστά από τον Pedrosa και με τον Rossi να τερματίζει τρίτος ή χαμηλότερα.

– Ο Marquez τερματίζει πέμπτος, μπροστά από τον Pedrosa και με τον Rossi να τερματίζει τέταρτος ή χαμηλότερα.

– Ο Marquez τερματίζει έκτος, μπροστά από τον Pedrosa και με τον Rossi να τερματίζει τρίτος ή χαμηλότερα.

– Ο Marquez τερματίζει έβδομος, μπροστά από τον Pedrosa, ο Rossi τερματίζει πέμπτος ή χαμηλότερα και ο Lorenzo δεν κερδίζει τον αγώνα.

– Ο Marquez τερματίζει στις θέσεις 8 εως 11, μπροστά από τον Pedrosa, ο Rossi όχι πάνω από τρεις θέσεις πιο μπροστά και ο Lorenzo δεν κερδίζει τον αγώνα.

– Ο Marquez τερματίζει στις θέσεις 12-15, μπροστά από τον Pedrosa, ο Rossi όχι πάνω από τρεις θέσεις πιο μπροστά και ο Lorenzo να μην τερματίσει πρώτος ή δεύτερος.

– Ούτε ο Marquez, ούτε ο Pedrosa παίρνουν βαθμούς, με τον Rossi να τερματίζει 13ος ή χαμηλότερα και ο Lorenzo εκτός βάθρου.
Οι φίλοι που επιθυμούν να υποστηρίξουν Marquez στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον τίτλο αυτό το Σαββατοκύριακο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το # MM93TitleChance.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events