28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Πρώτη θέση για την Tsokos Racing στον 2ο αγώνα του ΠΠΤ της Τρίπολης !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Tsokos Racing: Για τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2014, η ομάδα Tsokos Racing, που αγωνίζεται στην κατηγορία Racing 250, έδωσε το παρόν της, κάνοντας την υπόσχεσή της πράξη.

Δήλωσε έτοιμη, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα κατάφερε!

2014-06-05-18.49.39

Πρώτη σε χρόνο από τα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου, πρώτη πάλι σε χρόνο, στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της ίδιας μέρας, με χρόνο 59,7΄ πλέον έχει εξασφαλίσει την pole position, για τον αγώνα της Κυριακής.

Τελικά, μετά από 2 εκκινήσεις, γίνεται ο αγώνας της Κυριακής, όπου εκεί ολοκλήρωσε την υπόσχεσή της, Κέρδισε την καρό σημαία, άξια και με διαφορά, κατεβάζοντας κι’ άλλο το χρονόμετρο, στο 59,5΄!

IMG_8761

Οι συντελεστές της ομάδας Tsokos Racing, φανερά ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα, θέλουν να ευχαριστήσουν όσους τους στήριξαν μέχρι τώρα και συνεχίζουν να τους στηρίζουν!

Οι χορηγοί της ομάδας είναι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, PERISTERAS ελαστικά, CLBrakes φρένα, AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, το περιοδικό BIKERSPIRIT χορηγό επικοινωνίας της ομάδας, την enovo.grγια την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας, αλλά και την superbmotos.com για τον σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας.

IMG_0561

Έτοιμοι να προσπαθήσουν για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με ετοιμοπόλεμη διάθεση και πλήρως αθλητικό πνεύμα, καλούν όλο τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, να συμπαρασταθεί στον αγώνα οδηγών και μηχανικών, να κρατηθεί το άθλημα ζωντανό, για να μπορέσει να προσφέρει και στους νεότερους, την δυνατότητα ν’ αγωνίζονται με ασφάλεια στις πίστες!

IMG_8975

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events