28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2013

Πρόσκληση της SKAFIDAS RACING στον 2ο Αγώνας του Π.Π.Τ. στις 8-9 Ιουνίου 2013 στα Μέγαρα.

Η Skafidas Racing σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το μοναδικό θέαμα στον 2ο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2013 στα Μέγαρα.

Η Skafidas Racing για μια ακόμα χρονιά συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας όπου φέτος είναι και ένας από τους χορηγούς του πρωταθλήματος.

Για το 2013 έχει δυο οδηγούς στην μεγάλη κατηγορία SuperStock/Superbike, τον Βασίλη Γερακίτη με BMW SS 1000 και τον Δημήτρη Τασσόπουλο με Suzuki GSXR 1000.

IMG_0472 IMG_0476

Η μεγάλη κατηγορία των SuperStock/Superbike έχει τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό με 18 συμμετοχές.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Τρίπολη κέρδισαν τις θέσεις 11 Β. Γερακίτης  και 12 Δ. Τασσόπουλος.

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος είναι στις 8 και 9 Ιουνίου στα Μέγαρα  όπου η ομάδα μας θα δώσει και πάλι το παρόν και σας καλεί όλους να δώσετε την  υποστήριξη σας στην ομάδα αλλά και στο πρωτάθλημα με την παρουσία σας !

Η ομάδα μας  θα προσπαθήσει για το καλύτερο στον επόμενο αγώνα συνεχίζοντας την ουσιαστική στήριξη του θεσμού και των αγώνων όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

IMG_7302

Η ομάδα αποτελείται κατά κύριο λόγο από το  Skafidas Racing  WORKSHOP με τους μόνιμους συνεργάτες του καθώς και με πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες με επικεφαλής   τον Κώστα Σκαφίδα.

IMG_2978

Ο Κώστας Σκαφίδας θέλει να ευχαριστήσει τις παρακάτω εταιρείες για την υποστήριξη τους: Την εταιρεία  λιπαντικών LIQUI MOLY, την εταιρεία BMW Παναγιωτόπουλος, την εταιρεία ελαστικών MICHELIN, την εταιρεία ελαστικών METZELER, την εταιρεία MOURATIS GP και τα προϊόντα ACCOSSATO , GBRacing, STOMPCRIP, Sebimoto, 4racing, την εταιρεία K-Tech by Wolf racing, την εταιρεία Wheel City, την εταιρεία REGINA, την εταιρεία GALFER, και την εταιρεία NOLAN και το Biker Spirit που είναι χορηγός επικοινωνίας της ομάδας.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events