26 April 2024
Ελληνική επικαιρότηταΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε το 3o Memorial Άλκης Συνιώρης στις Σέρρες

Την   Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε το 3o Memorial Άλκης Συνιώρης στην πίστα των Σερρών, μια εκδήλωση που οργάνωσε ο Σάκης Συνιώρης για τρίτη φορά στο  Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Πάνω από 100 μοτοσυκλέτες και ακόμη περισσότερος κόσμος  βρέθηκε εκεί για να τιμήσει  σε ένα Track Day τη μνήμη του πολύπρωταθλητή   Άλκη Συνιώρη.

Η πίστα ηταν ελεύθερη και δωρεάν για τους οδηγους που ήθελαν να πάρουν μέρος στο Track Day , χωρισμένοι σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με την οδηγική τους εμπειρία, οι συμμετέχοντες απήλαυσαν την   νέα άσφαλτο της πίστας. Παράλληλα ο  Σάκης Συνιώρης βοήθησε  όλους όσους ήθελαν με συμβουλές, ανάλογες με αυτές που δίνει στα σχολεία που κάνει με την Syn1oris Racing.

Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση πολλών δώρων.

Συγκινημένος ο Σάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Χορηγοί της εκδήλωσης εκτός της οικογένειας Συνιώρη και του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών ήταν οι: B.F. R&D BOUTOS, R.M. MOTORS, MONSTER ENERGY, MICHELIN, WHEEL CITY, MOURATIS GP, EXTREME TRACK DAYS, RENTAL, DID, LIGHTECH, MOTOGP WORLD, X-TREME STORES ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ, GB RACING, VGR TEAM, TZORTZOPOULOS, SIDI, IXS, SHOEI, STARLANE.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events