19 April 2024
ShercoVIDEOSΡεπορταζΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσίαση ENDURO ΜΥ 2018 από την Sherco Hellas – VIDEO – Φωτογραφίες

Την περασμένη βδομάδα μια νέα αντιπροσωπία ξεκίνησε στην Ελλάδα, η Sherco Hellas, κάνοντας την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων ENDURO του 2018, ενώ μας έδωσε τον πλήρη τιμοκατάλογο των μοντέλων για την ελληνική αγορά!

VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ – ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η παρουσίαση έγινε στον εκπληκτικό χώρο του οινοποιείου “Τζιβάνη” στην Ριτσώνα

Η Sherco Hellas είναι η πραγματοποίηση των στόχων του Γιάννη Πολυχρόνη στον χώρο της χωμάτινης  μοτοσυκλέτας όπως λέει ο ίδιος, για να προσφέρει και να μοιραστεί το πάθος του για τα ποιοτικά προϊόντα της Sherco. Ξεκινώντας την συνεργασία με την Γαλλική εταιρεία το 2017, μαζί με τον και Radu Zicu, ιδιοκτήτη και της αντιπροσωπίας της Sherco στην Ρουμανία, η Sherco Hellas άρχισε την δραστηριότητα της στον Ελληνικό χώρο της μοτοσυκλέτας με δυναμική παρουσία και ξεχωριστό στιλ, όπως αρμόζει στα προϊόντα της Sherco, με την πρώτη της παρουσίαση επί ελληνικού εδάφους, παρουσιάζοντας 3 νέα μοντέλα Enduro 2018!

Την παρουσίαση έκανε ο Δημοσιογράφος Κώστας Παπαδόπουλος, όπου μας μίλησε για το Ιστορικό της Sherco, την πορεία της , τους τίτλους που έχει καταφέρει έως τώρα και βέβαια την δυναμική έναρξη της στην Ελλάδα!

Τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν ήταν τα δυο που οδηγήσαμε, το δίχρονο 300 SE-R, και το τετράχρονο 300 SEF-R, αλλά και το δίχρονο 125 SE-R, ένα μοντέλο με το οποίο η Sherco μπαίνει σε ένα κομμάτι της αγοράς στο οποίο δεν είχε παρουσία στο παρελθόν με στόχο να προσφέρει μια πλήρης γκάμα στο κοινό της.

Στην συνέχεια χαιρετισμό και ένα γρήγορο πλάνο για την πορεία και τις νέες συνεργασίες,  μας είπε ο Γιάννης Πολυχρόνης, ένα μας σύστησε τον συνεργάτη του από την Ρουμανία Radu Zicu, όπου και αυτός χαιρέτησε την παρουσίαση!

Στην συνέχεια οι δυο υπεύθυνοι έκανα  τα αποκαλυπτήρια του ολοκαίνουριου 125 SE-R, όπου είναι το πρώτο μοντέλο της Sherco σε αυτά τα κυβικά!

Η παρουσίαση συνεχίστηκε έξω όπου οδηγήσαμε στην ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή του πάρκου “Hard Enduro Park Τζιβάνη” τα μοντέλα 300 SE-R Racing MY2018 και 300 SE-F Racing MY2018.

Ρεπορτάζ – Video – Φωτογραφίες © Γιώργος Φιωτάκης
Οδήγησαν για το BikerSpirit : Νίκος Βρεττός & Δημήτρης Παπαγγέλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events