17 April 2024
KTMTEST-REVIEWVIDEOSΡεπορταζΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσίαση των off road μοντέλων του 2014 της KTM στην Θεσσαλονίκη! VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Θεσσαλονίκη  διάλεξε η KTM SEE για να παρουσιάσει τα off road μοντέλα του 2014! Έτσι την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου βρεθήκαμε στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Heaven όπου έγινε η παρουσίαση των νέων μοντέλων της KTM στους δημοσιογράφους.

VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ KTM OFF ROAD 2014

IMG_3805

Την παρουσίαση άνοιξε η κα Ίλια Κοντού Marketing Manager της ΚΤΜ SEE με το καλωσόρισμα και την ανάλυση του προγράμματος της ημέρας αλλά και της επομένης όπου θα οδηγούσαμε 5 από τα νέα μοντέλα του 2014!

IMG_3845

Στην συνέχεια λεπτομερή παρουσίαση των μοντέλων έγινε από τον Κώστα Καλαντζόπουλο After Sale Manager της KTM SEE.

IMG_3846
Την ενημέρωση συνέχισε ο Υπεύθυνος του Αγωνιστικού τμήματος της KTM Στάθης Κοσμίδης όπου  παρουσίασε τις αγωνιστικές παροχές για την αγωνιστή περίοδο του 2014.

IMG_3858
Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια πιστή στις Αγωνιστικές της Υποχρεώσεις, η KTM θα συνεχίσει και το 2014 την παρουσία της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

IMG_3862

Στόχος της εταιρίας για φέτος είναι η ακόµα μεγαλύτερη βοήθεια και στήριξη των ιδιωτών αναβατών εκτός των «επίσημων» οδηγών της.
Η ΚΤΜ προωθεί ένα πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα, το οποίο στηρίζεται στην δημιουργία μικρών «Ομάδων»  από τους Συμμετέχοντες στα Πρωταθλήματα.
Η όλη ιδέα βασίζετε στην μείωση των εξόδων αφού το συνολικό κόστος συμμετοχής μπορεί να μοιράζεται µεταξύ περισσοτέρων ατόµων –αναβατών-. Εκεί η ΚΤΜ έρχεται και δίνει ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο για μια «ομάδα» που θα συγκροτηθεί.  Η ΚΤΜ πρωτοπορεί και δίνει την δυνατότητα µέσω της δημιουργίας «Οµάδας» να αποκτηθούν φθηνότερα οι µοτοσυκλέτες, να έχουν χαµηλότερο κόστος συντήρησης, να δηµιουργήσει πλαφόν στο «ταµείο» της «οµάδας» για τα τρέχοντα έξοδα (διακίνηση, προπόνηση κλπ) και να αποκτήσουν οι συµµετέχοντες εικόνα «Οµάδας» που είναι σημαντικό για την εικόνα που θα έχουν παραέξω ώστε να τους δοθεί και η ευκαιρία αναζήτησης χορηγών με μεγαλύτερη άνεση μιας και πλέον δεν θα είναι μόνοι τους αλλά θα έχουν μορφή «ομάδας».

IMG_3830

Όπως μας τόνισε ο Υπεύθυνος του αγωνιστικού της ΚΤΜ για την δημιουργία «Οµάδας» δεν απαιτείται σύσταση µε καταστατικό, ειδική ονοµασία, έµβληµα κλπ. Για την ΚΤΜ «Οµάδα» αποτελεί η πρόθεση των µελών για την αγορά των απαιτούµενων µοτοσυκλετών. Αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν συγκροτήσει μια «ομάδα» θα έχουν μια έξτρα έκπτωση στην αγορά της μοτοσυκλέτα τους επιπλέον της αγωνιστικής τιμής. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους καιρούς που διανύουμε μέσα στο φάσμα της οικονομικής κρίσης.

IMG_3829

Η ΚΤΜ εκτός αυτού του σημαντικού εγχειρήματος θα συνεχίσει την στήριξη στους αγώνες όλων όσων αγωνίζονται με μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ όπως κάνει εδώ και χρόνια με τεχνική υποστήριξη στις τέντες της ΚΤΜ σε κάθε αγώνα και θα µπορούν να λαµβάνουν από το Support Team της ΚΤΜ, που θα βρίσκεται εκεί, τα γνήσια ανταλλακτικά ΚΤΜ µε έκπτωση 14%. Η παροχή ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ηµέρα του τεχνικού ελέγχου-park ferme για το Enduro και του τεχνικού ελέγχου – χρονοµετρηµένων για το Motocross.

Στις τέντες του Support Team της ΚΤΜ θα υπάρχουν όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου, στις οποίες µπορούν να εισέρχονται και να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους.

Λεπτομερή ανάλυση των αγωνιστικών παροχών για το 2014 υπάρχουν στο παρακάτω PDF που μπορείτε να κατεβάσετε. ΚΤΜ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ 2014

IMG_3907

Η KTM, εκτός από τους αναβάτες, θα στηρίξει για την αγωνιστική χρονιά 2014 όλες τις Λέσχες που θα αναλάβουν Πρωταθληµατικούς Αγώνες Enduro & MX δίνοντας στην κάθε µια από αυτές το ποσό των € 200,00 για τους αγώνες ΜΧ και µονοήµερους Enduro και των € 300,00 για τους διήµερους αγώνες Enduro, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια όλων.

IMG_3960

Την επομένη μέρα βρεθήκαμε σε μια πίστα που είχε  ετοιμάσει η ΚΤΜ ειδικά για την παρουσίαση έξω από τους Ταγαράδες. Την πίστα διαμόρφωσε και ετοίμασε ο Μανόλης Νανάκος και την εκτέλεση της όλης οργάνωσης επιμελήθηκε η εταιρεία Makinan όπου είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της ΚΤΜ στην Θεσσαλονίκη.

IMG_3968

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν 5 από τα νέα μοντέλα της ΚΤΜ, τα τετράχρονα Enduro 250cc και 350cc EXC-F και τα τετράχρονα Motocross 250cc και 350cc  SX-F και το τετράχρονο Freeride 350cc του 2014.

IMG_4063

Η ευχαρίστηση όλων ήταν έκδηλη αφού διασκέδαζαν και απέλαυναν την οδήγηση των νέων μοτοσυκλετών της ΚΤΜ που πάντα έχει να προσφέρει κορυφαία ποιότητα.

IMG_3953

Η οργάνωση ήταν άψογη και η φιλοξενία μοναδική από τους ανθρώπους της ΚΤΜ και της Makinan. Η ΚΤΜ κατάφερε και έκανε μια πολύ καλή παρουσίαση των νέων της μοντέλων εν μέσω κρίσης και αυτό δείχνει ότι δεν βρίσκετε σε ανοδική πορεία μέσα στην γενική ύφεση της αγοράς.

IMG_4000

Σε επόμενα άρθρα θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τα νέα χωμάτινα μοντέλα της ΚΤΜ και βέβαια θα καταθέσουμε και τις δικές μας εντυπώσεις για τα μοντέλα που οδηγήσαμε.

IMG_3974

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν και τα  OFFROAD ORANGE DAYS 2014 από την Θεσσαλονίκη και στον χώρο που έγινε η δημοσιογραφική παρουσίαση. Το πρώτο  OFFROAD ORANGE DAY διοργάνωσε η εταιρία ΜΑΚΙΝΑ Α.Ε., ενώ στη συνέχεια στις 21 και 22 Δεκεμβρίου οι μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες στην Πτολεμαΐδα με την υποστήριξη των συνεργατών της ΚΤΜ Μπάμπη Πλακετά (τηλ. 24630-53474) και Ντίνου Καβαλούδη (24610-30753).

IMG_4070

Τα “OFFROAD ORANGE DAYS 2014” θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα τις μέρες των Χριστουγέννων και θα συνεχίσουν με τον καινούριο χρόνο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας . Το πρόγραμμα για το 2014 θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΚΤΜ.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events