28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Παρουσίαση της SIN1ORIS RACING στα Μέγαρα στις 30/11/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Με έξι συνολικά αγώνες, την Κυριακή 26-10-2014 ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στην επισκευασμένη πίστα των Σερρών.

Η ομάδα μας, (SINIORIS RACING-IMR RACING CAMP) με οδηγό τον εννέα φορές πρωταθλητή Ελλάδος Σάκη Συνιώρη και αρχιμηχανικούς, τον Χρίστο Φράγκο και Μάνο Φασουλάκη, λειτούργησε άκρως επαγγελματικά σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος κατακτώντας δυο πρωταθλήματα στις κορυφαίες κατηγορίες του θεσμού, supersport και superstock αντίστοιχα.

Από την πλευρά τους οι μηχανικοί μαζί με το επιτελείο τους και τον αναβάτης μας, δούλεψαν άψογα σε όλες τις δοκιμές σετάροντας τέλεια την TRIUMPH675 (που παραχωρεί στην ομάδα η εταιρία TRIUMPH Γιώργος Πιερράκος) και την APRILIA RSV4 FACTORY-APRC χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ο Νίκος Περιστεράς με τις μοναδικές γνώσεις και την εμπειρία του, πρότεινε τις κατάλληλες γόμες των ελαστικών Dunlop έτσι ώστε να δουλεύουν στο 100% σε δοκιμές και αγώνες και στις δυο μοτοσυκλέτες κάνοντας τον Σάκη να κερδίσει τους τέσσερις από τους έξι στα supersport και τους τρεις από τους έξι στα superstock συγκεντρώνοντας τους απαραίτητους βαθμούς για τους δύο τίτλους.

SINIORIS-1

Έτσι την ερχόμενη Κυριακή 30-11-2014 στα πλαίσια του EXTREME TRACΚDAYS, η ομάδα θα παρουσιάσει τις δύο πρωταθλήτριες μοτοσυκλέτες, supersport Triumph 675 και την superstock Aprilia RSV4 factory aprc και δημοσιογράφοι από τα πιο γνωστά ελληνικά περιοδικά και ηλεκτρονικά sites θα οδηγήσουν τις δύο ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες.
Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Συνιώρης προπονείται στο IMR racing camp. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς μας, Χρήστο Φράγκο και Μάνο Φασουλάκη και στους σπόνσορες μας για το 2014

Piaggio Hellas, Monster energy, Dunlop-Peristeras Nikos Tyres,Γιάννης Τζωρτζοπουλος-Shoei-IXS-Sidi-Wrp, Uncle Chroni’s tattoo and body piercing, The Ritzy-all day cafe bar-Holargos, Germanos Κιάτο Κορινθίας, Άκης Γεωργοπουλος- Ermax, Mouratisgp-Gb racing-Sebimoto, Renthal-DID, Starlane, βαφές Μάνος, Pizza Capricciosa Holargos.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events