29 March 2024
DucatiVIDEOSΕλληνική επικαιρότηταΠαν.Πρ.Ταχ. 2013ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσίαση της Αγωνιστικής Ομάδας KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM, VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στρατηγικός στόχος της Ducati το μέλλον και η συνεχή παρουσία της στους Ελληνικούς αγώνες.

Την Πέμπτη το μεσημέρι έγινε η εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας Kosmocar-EKO-Ducati-Team στο φιλόξενο χώρο του Ελαιών Loft.  Το ενδιαφέρον μεγάλο και για αυτό το λόγο είχε μαζευτεί πολύς κόσμος κυρίως των Μέσων Ενημέρωσης του χώρου.

IMG_4557b

Η Ducati Panigale δέσποζε στον χώρο και τραβούσε τα βλέμματα όλων, βέβαια εμείς όπως και αρκετοί άλλοι την έχουμε δει στα μέγαρα να γυρνά σε προπονήσεις με τον Γιώργο Παπασταύρου πάνω στην σέλα της, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάτω από το φως των προβολέων είχε μια άλλη ομορφιά!

IMG_4433

Η παρουσίαση και η συνέντευξη κράτησε αρκετή ώρα και οι άνθρωποι του πάνελ απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τους έγιναν.  Κεντρικό πρόσωπο, ο οδηγός της ομάδας, Γιώργος Παπασταύρου και φυσικά όλη η ομάδα που θα βλέπουμε κατά την διάρκεια όλου του φωτεινού πρωταθλήματος.

IMG_4488

Σε ερώτηση μας προς τον Γενικό Διευθυντή της  Kosmocar ο κ. Στίβεν Σίρτη για τους στόχους της Ducati για φέτος , μας απάντησε πως η Ducati έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και κυρίως στον οδηγό της τον οποίο όπως τόνισε δεν πρόκειται να πιέσει για αποτελέσματα γιατί ακριβώς  έχει επενδύσει στο μέλλον και το νεαρό της ηλικίας του.

IMG_4501

Στην συνέχεια ρωτήσαμε και πάλι τον κ. Στίβεν Σίρτη αν παρόλα αυτά τα αποτελέσματα ίσως δεν είναι αυτά που προσδοκούν θα  είναι και το 2014 στους αγώνες ? θα συνεχίσει να έχει ομάδα ή  μπορεί να αποχωρήσει όπως έχουν κάνει άλλες ομάδες λόγο απογοήτευσης ? Η απάντηση του κ.  Σίρτη ήταν ξεκάθαρη , θα είναι και το 2014 στους αγώνες γιατί όπως τόνισε ο σχεδιασμός δεν είναι ένα πυροτέχνημα  αλλά στρατηγικός με βάθος χρόνου, άλλωστε όπως τόνισε  οι αγώνες είναι στο DNA της Ducati !

IMG_4181

Ο  Γιώργος Παπασταύρου  απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με το χαμηλό προφίλ που όλοι ξέρουμε.  Την συνέντευξη διεύθυνε ο εκ δεξιά του στο πάνελ κ. Ιωάννης Μυτιληνάκης, Team Manager της ομάδας!  Στο πάνελ των ομιλητών και ο κ. Ιωάννης Ψυχογυιός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ οπού δήλωσε μετά από ερώτηση ότι η EKO θα προχωρήσει σε διαφορετική πολική επικοινωνίας φέτος ώστε να προβλέψει και το πρωτάθλημα αλλά και την προσπάθεια των ιδίων.

IMG_4269

Η Σύνθεση της ομάδας Kosmocar-EKO-Ducati-Team είναι η εξής :

Οδηγός:                                                         Γιώργος Παπασταύρου

Team Manager:                                            Γιάννης Μυτιληνάκης

Τεχνικός Διευθυντής:                                   Μάκης Παπαδόπουλος

Υπεύθυνος Marketing:                                Γιώργος Παγιατάκης

Αγωνιστικός Διευθυντής:                            Σωκράτης Κιούρκος

Αρχιμηχανικός/Τεχνικός αναρτήσεων:      Αντώνης Μερεμέτης

Μηχανικός Ηλεκτρονικών-Τηλεμετρίας:    Δημήτρης Παπανικολάου

Μηχανικός:                                                    Σπύρος Χριστόπουλος

Χρονομέτρης:                                                Χριστόφορος Ζουλινάκης

Γραφείο Τύπου:                                            Θανάσης Αγγελής

Βίκυ Καραδήμου

Ειδ. Σύμβουλος σε Αγωνιστικά Θέματα:   Δημήτρης Διατσίδης.

IMG_4536

Οι Χορηγοί της ομαδας είναι οι εξης: ΕΚΟ, CASTROL, hellas online, MAPFRE WARRANTY, SAP . Τεχνικοί υποστηρικτές: PIRELLI, REGINA, AUDI.

Πέρα του πάνελ εμείς μιλήσαμε με τον Σταύρο Παπασταύρου τον πατέρα του Γιώργου κυρίως για να μας πει τα συναισθήματα του σαν πατέρας που θα δείτε σε βίντεο .

IMG_4664

 

IMG_4728

Επίσης μιλήσαμε όπως ήταν φυσικό και με τον πρωταγωνιστή της ημέρας τον Γιώργο Παπασταύρου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΡΕΜΕΤΗ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events