18 April 2024
Isle of Man TTVIDEOSΡεπορταζΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσίαση Αγωνιστικής Ομάδας του Ανδρέα Ψυχογυιού MANX GP, VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου έγινε η παρουσίαση της Αγωνιστικής Ομάδας του Ανδρέα Ψυχογυιού που θα συμμετέχει στο MANX GP στο Isle of Man στην Αγγλία.

 VIDEO : Παρουσίαση Αγωνιστικής Ομάδας του Ανδρέα Ψυχογυιού MANX GP

Η παρουσίαση έγινε στο γνωστό club Enzo de Cuba στο Περιστέρι το οποίο είναι και χορηγός του Ανδρέα και μέρος των εσόδων της βραδιάς της παρουσίασης θα πάνε στην ομάδα!

IMG_9331

 

Πάρα πολλοί φίλοι του Ανδρέα Ψυχογυιού, καθώς και λέσχες, club και οργανωμένες παρέες έδωσαν το παρόν για να δουν από κοντά την μοτοσυκλέτα που θα τρέξει στο θρυλικό νησί του Man, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του Ανδρέα Ψυχογυιού Το παρόν έδωσαν και οι χορηγοί της ομάδας. Την παρουσίαση έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας. Πρώτα ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς ονομαστικά έναν έναν και στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση της ομάδας. Η ομάδα αποτελείτε από τους: Οδηγός : Ανδρέας Ψυχογυιός, Μάνατζερ : Άννα Τερσκάγια, Μηχανικούς : Νίκος Μαυρουδής και Τζανής Μπατής, οι οποίοι μίλησαν για το στόχο τους και τα συναισθήματα τους φτάνοντας στην τελική ευθεία.

IMG_9384
Ο Ανδρέας Ψυχογυιός που είναι γνωστό ότι δεν λέει πολλά λόγια, περιορίστηκε στο να αναφέρει ότι ήταν ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και τώρα έφτασε στην τελική ευθεία αφού στις 4 Αυγούστου θα αναχωρήσουν για το MANX GP στο Isle of Man στην Αγγλία!

IMG_9212
Ο Ανδρέας Ψυχογυιός θα τρέξει στην κατηγορία των νεοφερμένων με στόχο να πετύχει χρόνους που θα του δώσουν την πρόκριση να τρέξει και στον μεγάλο αγώνα της κατηγορία Senior. Ο αγώνας αποτελείται από τέσσερις γύρους των 60 χιλιομέτρων και ξεκινά από το Grandstand της πρωτεύουσας Doyglaw. Το Mountain Circuit είναι η εναλλακτική διαδρομή του Isle of Man TT για τους άπειρους αναβάτες στο νησί και απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχεις στο θρυλικό TT.
IMG_9308
Ο Ανδρέας Ψυχογυιός και η ομάδα του θα είναι οι πρώτοι που θα “πατήσουν” το θρυλικό νησί με την Ελληνική σημαία και ελπίζουμε όλοι να έχει την μεγαλύτερη επιτυχία.

IMG_9193

Οι Χορηγοί της ομάδας είναι οι παρακάτω και είναι αναγκαίο να τους προβάλουμε μιας και είναι αυτοί που βοηθούν την πρώτη ελληνική ομάδα να κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα.

– MCMotorImportΜουμτζόγλου Κώστας, με Daineseφόρμες, Araiκράνη, Arrowεξατμίσεις
– Τζανής Μπατής εξουσιοδοτημένο κατάστημα Honda
– J.N.K. Transport Μεταφορική εταιρία Αλτζερίνης Κώστας
– Ηλιόχρωμα, κατάστημα χρωματοπωλείο Ηλίας Γεωργιόπουλος
– DNA φίλτρα αέρος, Ντίνος Νικολαϊδης
– VaraderoClub, πρόεδρος Ευάγγελος Τσίβης
– EnzoDeCuba
– Κομνηνός Ιγνάτιος Είδη βουλκανισμού
– HalarisBikeCenter
– Superfastferries
– AGIPENI, λιπαντικά
– Speedjunkies.grDesignμοτοσυκλέτας, κράνους Γιάννης Ραγιάς
– PaintKillerβαφή μοτοσυκλέτας
– Γεωργόπουλος Άκης Τακάκια Goldfren
– Σπηλιώτης Μιχάλης Fairing
– Μουράτης MotoGP
– Iveco Κοντέλης service φορτηγού
– Εμπορική AEBE IVECO
– Μότο Ρεμάλια μοτοσυκλετιστική παρέα
– Ρόδα και Κοπάνα μοτοσυκλετιστική Παρέα
– Σωματείο Αρτεμις Παναγιώτης Σιδέρης

Χορηγοί επικοινωνίας
– Zougla.gr
– Εδώ μιλάμε μηχανοκίνητα blog
– Epitroxon.gr
– Bikerspirit
– Bikeit.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events