24 April 2024
Πανελ. Πρωτ. Dragster 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO – DRAG DAY AUTO – DRAGSTER MOTO

31 Μαΐου ΚΑΙ  01 ΙΟΥΝΙΟΥ . . .  ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ  . . . ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO – DRAG DAY AUTO – DRAGSTER MOTO

afisa_31_01may_finalΤο σαββατοκύριακο 31 Μαΐου και 01 Ιουνίου  η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη πίστα dragster της Ελλάδος θα ανοίξει για ένα διήμερο γεμάτο περάσματα και κόντρες.

Η πρόσφυση για άλλη μια φορά θα είναι κορυφαία μιας και 2 μεγάλα βαρέλια κόλας μαζί με 6 λάστιχα από top fuel περιμένουν για να απλωθούν σε όλο το 400αρι!!!!! Ενώ και η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά επίπεδα , πράγμα το όποιο θα βοηθήσει πολύ στην πρόσφυση.

Το διήμερο θα έχει τον 1ο αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster αυτοκινήτων , drag day αυτοκινήτων και dragster μοτοσυκλετών.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ , ενώ οι οδηγοί των μοτοσυκλετών θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΑΜΟΤΟΕ.

Όλα τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένες συμφώνα με τους  καινούριους κανονισμούς της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ αντίστοιχα , ενώ να ενημερώσουμε ότι θα υπάρχουν τεχνικοί έφοροι της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ για να ελέγχουν όλα τα οχήματα.

Στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουμε 50% έκπτωση σε ότι άτομα και οχήματα ταξιδέψουν ( ANEK-SUPERFAST -ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 2104222440)

Όλοι οι οδηγοί  θα πρέπει να δηλώνουν  την συμμετοχή τους ΚΑΙ  τηλεφωνικά στο 2810301289-6972872983 , ώστε να δηλώνουν και το τι θα ταξιδέψει με τα καράβια για να έχουν την έκπτωση με αυτά.

Oι οδηγοί των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών πρέπει να  δηλώνουν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στους ανηρτημένους κανονισμούς για κάθε είδος αγώνα, Dragster Auto, Drag Day Auto και Dragster Moto.

Ετοιμαστείτε για ένα διήμερο φωτιά!!!!

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events