28 March 2024
Rally Raid - Trail RideΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – 6ος Αγώνας Κρυονέρι 9 Δεκεμβρίου, Αυλαία στην Πεντέλη!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2012 ολοκληρώνεται στη Αττική με τον 6ο αγώνα του στην περιοχή της Πεντέλης στις 9 Δεκεμβρίου.

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα είναι μονοήμερος και θα έχει ως κέντρο του αγώνα το Café – Bar Limit Up στο Κρυονέρι, που έχει γίνει πλέον το αγαπημένο μας στέκι σε αυτές τις διοργανώσεις.

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, OnOff, Big OnOff, Quad, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS, και αυτοκίνητα 4Χ4 Open και Normal για τις κατηγορίες Ζ1 και Ζ2 αντίστοιχα.

Η διαδρομή του αγώνα θα περιλαμβάνει μια ασφάλτινη απλή διαδρομή 20 χιλιομέτρων, μια όμορφη ειδική σε παλιές αγαπημένες περιοχές της Πεντέλης μήκους περίπου 100 χιλιομέτρων, και πάλι μια απλή διαδρομή 20 χιλιομέτρων για την επιστροφή στο Κρυονέρι, με λίγα χωμάτινα – θεαματικά χιλιόμετρα στην αρχή της, ειδικά για τους φωτογράφους!

Εκεί μάλιστα θα έχετε την δυνατότητα να χαιρετίσετε τους αναβάτες και τα πληρώματα για την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς, πριν καταλήξουμε για την απονομή, φαγητό και ποτό στο Limit Up.

Το τερέν θα είναι ποικίλο, περιλαμβάνοντας κάθε είδους έδαφος, εύκολο και βατό για κάθε είδους μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο, ακόμη και για Big On-Off ή και SUV.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα Adventure Tour θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων. Μπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Σας περιμένουμε όλους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρωγοί του αγώνα είναι το Café Bar LimitUp, τα ελαστικά MALATESTA με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες, η ΜΙCHELIN, η Jet Power, τα λιπαντικά Denicol, η Colori και τα συστήματα Δορυφορικής Παρακολούθησης MyTrack.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά MOTO, MotoΤρίτη και οι ιστοσελίδες www.motorsite.gr, www.to4x4.gr, www.dirt-bike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr


Για την οργανωτική επιτροπή

Off-Road Team                                                                                                                           .
Δημήτρης Αθανασουλόπουλος

Fax: 2105127532 Tel: 6984643643

Email: trail@trailride.gr

Web: www.offroadteam.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events