19 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2012ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

SUPERSTOCK Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2012 – 1ος Αγώνας , Τρίπολη 22/4/2012

Και ήρθε η ώρα για την κορυφαία κατηγορία του Πρωταθλήματος !!!

Ο Κώστας Κοντομάρος την προηγούμενη μέρα είχε κερδίσει την pole position , παρόλα αυτά η εκκίνηση του δεν ήταν καλή σε αντίθεση με τον Άρη Γκιζίνο ο όποιος  ξεκίνησε δυνατά και έμεινε στην πρώτη θέση για πολλούς γύρους, ο Κοντομάρος έμεινε κοντά του έως όπου πέρασε στην 1η θέση . Ο Γκιζίνος όμως συνέχισε να πιέζει τον Πρωταθλητή του 2011 πετυχαίνοντας μάλιστα τον ταχύτερο γύρο του αγώνα μέχρι τον 21 γύρο όπου  ο Γκιζίνος αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και εγκατέλειψε, αφήνοντας μόνο του  μπροστά τον Κοντομάρο, . Στον ίδιο γύρο που εγκατέλειψε ο Γκιζίνος  ο Κοντομάρος σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο του αγώνα. Από εκεί και μετά τα πράγματα ήταν σχετικά εύκολα για τον Κοντομάρο να πάρει την καρό σημαία πρώτος.

Συναρπαστική ήταν και η  μάχη για την 2η μεταξύ του Λευτέρη Πίππου και του  Μάριου Ταγκλή με τελικό νικητή τον Λευτέρη Πίππο  Ο νεαρός δις Πρωταθλητής ( Τράιαλ και 125) έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και πέρασε μπροστά και μετά την εγκατάλειψη του Γκιζίνου βρέθηκε 2ος, κερδίζοντας έτσι το πρώτο του βάθρο στην κορυφαία κατηγορία.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Σταύρος Τριντής που τερμάτισε 4ος  είχε αγωνιστεί  προηγουμένως και στην κατηγορία  Supersport τερματίζοντας στην 2η θέση , έκανε και εδώ ένα καλό αγώνα , την περισσότερη ώρα σαν μοναχικός καβαλάρης και φτάνοντας στους τελευταίους γύρους πλησίαζε και  τον Ταγκλή.

Εντυπωσιακή μάχη έδωσε όμως και ο Διονύσης Αχτύπης καθώς είχε μια κακή εκκίνηση αλλά δεν τα παράτησε και έτσι ανέβηκε γρήγορα στην 5η θέση, όπου  για αρκετούς γύρους στο τέλος έκανε φοβερές μονομαχίες με  τον Βασίλη Γερακίτη προσφέροντας έτσι θέαμα με τα 2 BMW να κονταροχτυπιούνται.

Συνολικά είχαμε 4 εγκαταλείψεις .

Κλείνοντας την περιγραφή μας για όλες τις κατηγορίες θα πούμε ότι είδαμε μια πολύ καλή διοργάνωση και αξίζει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στον Σ.Ο.Α.Μ. και την IRON Team και ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι .

Το αρνητικό ήταν η απουσία του κόσμου και εκεί θα πρέπει κάτι να κάνουν οι διοργανωτές γιατί είναι μεγάλο κρίμα να μην μαζεύει κόσμο το ελληνικό πρωτάθλημα μιας και είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και προσφέρει θέαμα.

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ © Σπύρος Φιωτάκης
Κείμενο © GF-BikerSpirit.

Λεπτομερή αποτελέσματα εδω->

Φωτογραφίες © Σπύρος Φιωτάκης – BikerSpirit.

“Πανελλήνιο Πρ.Ταχ.2012–1ος Αγώνας,κατηγορία SUPERSTOCK”

From Πανελλήνιο Πρ.Ταχ.2012–1ος Αγώνας,κατηγορία SUPERSTOCK, posted by Bikerspirit Moto Periodiko on 4/29/2012 (102 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events