28 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Παναγιωτόπουλος ο απόλυτος κυρίαρχος της Superstock στα Μέγαρα, 2ος Αγώνας του Π. Π. Τ. ΑΜΟΤΟΕ 9/6/2013

Η κατηγορία Superstock/Superbike όπως και η Supersport είχε δυο σκέλη , δηλαδή 2 ολόκληρους  αγώνες με κανονική βαθμολογία  και ήταν ο τρίτος και δεύτερος και έκτος και τελευταίος αγώνας της ημέρας.  Μια κατηγορία όπου ο Παναγιωτόπουλος είχε την απόλυτη κυριαρχία και στα 2 σκέλη!

IMG_1585

1ο Σκέλος

Οι 17 οδηγοί  με πρώτο στην σχάρα εκκίνησης τον Παναγιωτόπουλο που είχε κερδίσει την pole position και σε αυτήν την κατηγορία όπως και στην Supersport ξεκίνησαν όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα και στην πρώτη στροφή ο Παναγιωτόπουλος, ο Γκιζίνος και ο Πίππος έστριψαν μαζί πλάι πλάι με τον Γκιζίνο να κερδίζει στην έξοδο με τον Πίππο πίσω του και τον Παναγιωτόπουλο τρίτο. Στον πέμπτο γύρο ο Παναγιωτόπουλος επιτέθηκε στον Πίππο και πέρασε στην δεύτερη θέση και αμέσως μπήκε στην ρόδα του Γκιζίνου αναγκάζοντας τον να πιέσει για να κρατηθεί στην πρώτη θέση μέχρι τον 8ο γύρο όπου στην Κ4 ο Γκιζίνος είχε μια πτώση και έτσι έμεινε πίσω αφού σηκώθηκε και συνέχισε 11ος και κατάφερε να τερματίσει  8ος . Ο Λευτέρης Πίππος έμεινε πίσω από τον Παναγιωτόπουλο μέχρι την καρό σημαία χωρίς να καταφέρει να απειλήσει τον Παναγιωτόπουλο αλλά και χωρίς να μείνει μακριά του.

IMG_1495 (2)

Ποιο πίσω η μάχη για την τρίτη θέση κράτησε σχεδόν σε όλο τον αγώνα μεταξύ του Σίτου , Τσαλίκη , Μαρκεσσίνη με τελικό νικητή και κατακτητή της τρίτης θέσης του βάθρου τον Γιώργο Τσίτο. Στην τέταρτη θέση μόλις στο νήμα ο Γιώργος Μαρκεσσίνης μπροστά από τον Φώτη Τσαλίκη και λίγο ποιο πίσω ο Βασίλης Ευθυμίου που έκλεισε και την εξάδα.

IMG_1526

Στην 7η θέση ο Μιχάλης Σπηλιώτης μπροστά από τον Άρη Γκιζίνο , στην 9η θέση ο Διονύσης Αχτύπης και την δεκάδα έκλεισε ο Βασίλης Γερακίτης.

Στην 11η θέση ο Ροδίτης οδηγός Στέφανος Καντιμοίρης που εκκίνησε τελευταίος λόγο ποινής  για παρατυπία κανονισμού της μοτοσυκλέτας.

Στην 12η θέση ο Ηλίας Γλυκός  μπροστά από τον Γιώργο Παπασταύρου όπου από ότι μάθαμε έτρεξε τελικά με το 2ο Panigale της ομάδας που όμως δεν είναι το ίδιο με το Stock του παγκοσμίου που έτρεξε στον πρώτο αγώνα . Με το πρώτο μηχανάκι είχαν πρόβλημα με την «χειραγώγηση» του  στα Μέγαρα που δεν κατάφεραν να το λύσουν μέχρι τον αγώνα.

IMG_1567

Στην 14η θέση ο Νίκος Πολύδωρος μπροστά από τον Γιώργο Παρασκευά. Ο Παναγιώτης Δούκας είχε μια πτώση στην Κ6 ευτυχώς χωρίς τραυματισμός ενώ ο  Γιώργος Πασσάς  είχε μια πτώση στην Κ5 στο 13ο γύρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στην κλείδα και στα πλευρά.

IMG_0404

2ο Σκέλος

IMG_1554

Στο 2ο Σκέλος είχαμε 16 οδηγούς στην σχάρα εκκίνησης αφού ο Γιώργος Πασσας τραυματίστηκε στην πτώση που είχε στον πρώτο σκέλος.

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης πρώτος πετάχτηκε μπροστά ο Γκιζίνος με τον Παναγιωτόπουλο στην ρόδα του και τον Μαρκεσσίνης  πίσω του και ποιο πίσω  έστριψαν μαζί πλάι πλάι ακουμπώντας οι Τσίλικης , Σπηλιώτης και Τσίτος και με τον  Πίππο πίσω τους. Μέσα στον πρώτο  γύρο  έγιναν πολλές προσπεράσεις και έφτασαν να περάσουν την γραμμή με τον Γκιζίνο πρώτο τον Παναγιωτόπουλο δεύτερο μπροστά από τον Πίππο, Ο Μαρκεσσίνης πέρασε τέταρτος μπροστά από τον Τσαλίκη , Ευθυμίου, Σπηλιώτη και Τσίτο.

IMG_1428 (2)

Στον 12 γύρο ο Παναγιωτόπουλο έκανε την τελική του επίθεση στην Κ1 και πέρασε τον Γκιζίνο και έμεινε μπροστά μέχρι την καρό σημαία. Χωρίς να δεχτει σχεδόν καμία πίεση. Ποιο πίσω στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο Λευτέρης Πίππος.

Για την τέταρτη θέση έγινε μια μάχη αρκετών γύρω με αρκετά μηχανάκια κάνοντας άλλοτε μικρό ή μεγαλύτερο τρενάκι οι Μαρκεσσίνης , Τσίλικης , Ευθυμίου Τσίτες και Σπηλιώτης, Στην 9η θέση τερμάτισε ο Γιώργος Παπασταύρου και την δεκάδα έκλεισε ο Βασίλης Γερακίτης. Οι υπόλοιποι τρεις οδοί τερμάτισαν ένα γύρο πίσω και ο τελευταίος 2 γύρους .

IMG_1477 (2)

Ο Παναγιωτόπουλο έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση τρέχοντας 4 συνεχόμενους αγώνες , δυο στην Supersport και δυο στην Superstock κερδίζοντας και τους 2 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Λευτέρης Πίππος μένει στην κορυφή της Βαθμολογίας με 61 βαθμούς έναντι  59 του Παναγιωτόπουλου.

Η μεγάλη κατηγορία έκλεισε και την ήμερα των αγώνων στα Μέγαρα  προσφέροντας πολύ θέαμα , αγωνιά και ένταση σε όλη την διάρκεια του.

IMG_3697

 

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ , ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΑΓΩΝΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΑΓΩΝΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events