27 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια συνάντηση Φίλων Honda Transalp στην Κυλλήνη

Δ.Τ.  Περισσότεροι από 200 φίλοι της Honda Transalp (από Ελλάδα, Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία και Ελβετία) συγκεντρώθηκαν στην Κυλλήνη για την τριήμερη συνάντηση.

Οι οδηγοί συμμετείχαν σε φωτογραφικό ράλι και πραγματοποίησαν επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ολυμπίας, το Σάββατο, 19 Μαΐου 2012.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να οργανώσουν τις επόμενες δράσεις τους όπως είναι η παγκόσμια συνάντηση του 2013 που θα διοργανωθεί στη Ρουμανία.

Παγκόσμια συνάντηση Φίλων Honda Transalp στην Κυλλήνη

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. επίσημος εισαγωγέας – διανομέας Honda Moto στην Ελλάδα και μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη ήταν χορηγός στη 19η Παγκόσμια Συνάντηση Φίλων Honda Transalp.

Στο κλείσιμο της συνάντησης ο πρόεδρος του ελληνικού Transalp Club κ. Κώστας Χατζηθωμάογλου κατά την ομιλία τόνισε τη σπουδαιότητα παρόμοιων συναντήσεων σε περιόδους όπως είναι αυτή που διανύουμε σήμερα καθώς συμβάλουν στην ενότητα και στη σύσφιξη των σχέσεων των λαών της Ευρώπης.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. με μακρόχρονη και πετυχημένη πορεία στο χώρο της μοτοσυκλέτας που ξεπερνά το μισό αιώνα είναι αρωγός σε εκδηλώσεις όπως αυτή του Transalp Club που συμβάλουν στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό και φέρνουν τους πελάτες της Honda πιο κοντά.

 

.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events