26 April 2024
Διεθνή Επικαιρότητα

Ο Valentino Rossi στη Βραζιλία στην χώρα της Samba! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!

Ο Valentino Rossi μετά από το διήμερο των δοκιμών στην Αμερική πήγε απευθείας στη Βραζιλία για αναλυμένες υποχρεώσεις της Yamaha.
Το Σάββατο, υπό το άγρυπνο βλέμμα 300 ατόμων, ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής οδήγησε μια Yamaha R1 στην πίστα Velo Città Circuit.

valeyes_slideshow_169
.Ο Ιταλός πήρε μέρος σε ένα διαφημιστικό event της Yamaha στην Βραζιλία και ντυμένος με την κιτρίνη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και φυσικά με το νούμερο 46 έκανε την παρουσίαση της νέας μοτοσικλέτας Factor 125cc .

Το Σάββατο το πρωί ο αναβάτης της Yamaha πέταξε με ελικόπτερο από το κέντρο του Σάο Πάολο στο Velo Città Circuit όπου οδήγησε την τελευταία Yamaha YZF-R1 με θεατές μια ομάδα 300 επιλεγμένων τοπικών αντιπροσώπων και πελάτες της Yamaha.

vale2_slideshow_169
Ο Rossi είπε : «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι και πάλι στη Βραζιλία μετά από τόσα χρόνια. Εξακολουθώ να έχω καλές αναμνήσεις από την χώρα. Οι Βραζιλιάνοι είναι ιδιαίτεροι έχουν πάθος και ο ενθουσιασμός τους είναι μεταδοτικός για αυτό κατάφεραν να με κάνουν να χορέψω Samba μπροστά σε τόσο κόσμο. Με ικανοποίηση βρέθηκα εδώ μετά το τεστ στο Austin για να προωθήσω τη Yamaha και το νέο Factor 125, το οποίο η YMDB θεωρεί σημαντικό για τις πωλήσεις. Ανυπομονώ να έρθω ξανά εδώ σύντομα, ελπίζω σε έναν αγώνα MotoGP. Οι Βραζιλιάνοι αξίζουν έναν αγώνα, καθώς το πάθος τους για το MotoGP είναι τεράστιο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Yamaha Motor Βραζιλίας Shigeo Hayakawa για την πρόσκλησή του. Μετά από μια στάση στην πατρίδα μου θα πάμε στη Jerez για τις τελευταίες δοκιμές. Το τεστ στο Austin μου άφησε γλυκόπικρη γεύση και ανυπομονώ να δοκιμάσω στη Jerez»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events