19 April 2024
VIDEOSΔιεθνή Επικαιρότητα

Ο Valentino Rossi σε διαφήμιση του Opel ADAM ! VIDEO

Ο Valentino Rossi έχει γίνει το νέο πρόσωπο για τη νέα καμπάνια της Opel  Ιταλίας Πρωταγωνιστει σε διαφήμιση της για το μικρό αυτοκίνητο τους Opel ADAM.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Rossi θα προωθήσει ένα αυτοκίνητο, μετά το Honda Civic που έκανε πριν από μερικά χρόνια,  η νεα συνεργασία ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί.

O Roberto Matteucci, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Italia σχολιάζει:  «Ο Valentino Rossi είναι ο τέλειος πρεσβευτής για το ADAM: ανέμελος, κεφάτος, αντισυμβατικός, πάντα σε κίνηση – όπως το Opel ADAM μας. Ταυτόχρονα, πολύ σχολαστικός, προσεκτικός, απαιτεί και ενεργεί με μέγιστη ακρίβεια, όπως ακριβώς η Γερμανική μηχανολογία που αποτελεί τη βασική αξία όλων των αυτοκινήτων μας»

«Η επιλογή του Valentino Rossi για το ADAM επιβεβαιώνει την επιθυμία και την δέσμευσή μας να διαμορφώσουμε μία νέα προσωπικότητα για τα αυτοκίνητά μας, διατηρώντας παράλληλα την έμφαση στη Γερμανική μηχανολογική ακρίβεια» δήλωσε ο Matteucci.

Ο Valentino Rossi σχολίασε:  «Ήμουν πεπεισμένος αμέσως από το  Opel ADAM  όχι απλά λόγω του σχεδιασμού, των αξεσουάρ και της τεχνολογίας του. Νομίζω ότι οι δυνατότητες εξατομίκευσης με τους χιλιάδες συνδυασμούς είναι απλά φανταστικές. Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό όλων αυτών, , αλλά υπάρχουν σίγουρα περισσότερα από αρκετά για τον καθένα να δημιουργήσει το τέλειο ADAM του».

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ 2 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

opel-rossi

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events