29 March 2024
motoGP 2015

Ο Valentino Rossi παίρνει μια συγκλονιστική νίκη στην Αργεντινή.

Έναν συγκλονιστικό αγώνα είδαμε στην Αργεντινή όπου ο Γιατρός έκανε την δεύτερη νίκη του φέτος με ένα συγκλονιστικό τρόπο!46-rossi__gp_2957_0.big

Με ψηλές θερμοκρασίες στην πίστα, ο Marc Marquez, μαζί με τον Cal Crutchlow, αποφάσισαν να στραφούν σε σκληρό πίσω ελαστικό, σε αντίθεση με τον Rossi και τον Jorge Lorenzo οι οποίοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την επιπλέον σκληρή γόμα πίσω.

yfr_editorial_use_pictures_15

Ο Aleix Espargaro έστριψε πρώτος στην πρώτη στροφή, αλλά ο Marquez πέρασε εμπρός σχεδόν αμέσως δημιουργώντας ένα προβάδισμα τεσσάρων δευτερολέπτων. Τα ελαστικά του Marquez φάνηκε να αρχίζουν να χάνουν την απόδοσης τους και συγχρόνως ο Γιατρός παρόλο που ξεκίνησε από την 8η θέση άρχισε να ανεβαίνει, το έχουμε δει αυτό σε πολλούς παλιότερους αγώνες από τον Valentino Rossi, έτσι άρχισε να κλείνει η διάφορα με τον πρώτο Marquez.

rr2

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τελικά έφτασε και πέρασε τον  Marquez μόλις 2 γύρους πριν το τέλος και ενώ ο Marquez προσπάθησε να ξαναπεράσει ακούμπησαν και με αποτέλεσμα ήταν να βρει στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του Rossi και να πέσει και να μείνει έκτος αγώνα.

r1

Ο Rossi έτσι έκανε μια φοβερή νίκη με  5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Andrea Dovizioso που τερμάτισε στην 2η θέση και με τον  Cal Crutchlow να “κλέβει” την θέση στο βάθρο από τον Andrea Iannone στην τελευταία στροφή με μια εκπληκτική προσπέραση.

rr1

Ο Jorge Lorenzo τερμάτισε στην 5η θέση μπροστά από τον Bradley Smith. Ο Aleix Espargaro τελείωσε τον αγώνα στην 7η θέση, μπροστά από τον αδελφό του Pol, κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση με μια εμφανώς ποιο αδύναμη μοτοσυκλέτα. Ο Scott Redding και ο Maverick Viñales ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

vrdc

Ο Τζακ Μίλερ πήρε τη νίκη στην Open τερματίζοντας στην 12η θέση, μόλις 0.075s μπροστά από τον Hector Barbera.

Ο Rossi έχει πλέον ένα προβάδισμα έξι βαθμών από τον Dovizioso στην κατάταξη και είναι 30 βαθμούς μπροστά από τον Marquez.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

rr2

Επόμενος αγώνας στην Jerez  το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου 2015

rossi.big

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events