29 March 2024
MXGP 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Tony Cairoli Επιστρέφει στην κορυφή στο Σουηδίκο MXGP

Ο Cairoli παίρνει διπλή νίκη και είναι στο σωστό δρόμο για όγδοο τίτλο του Παγκόσμιου I002712-Cairoli1S

Maser (Τρεβίζο), 7, Ιουλίου 2014 –Ο Tony Cairoli έχει το ρόλο του ταυρομάχου στην MXGP, βασιλεύοντας στον κόσμο του motocross. Ο αναβάτης της Σικελίας από την KTM κυριάρχησε κυριολεκτικά στο σουηδικό GP, παίρνοντας μια φανταστική διπλή νίκη σε Uddevalla. Τόσο στον πρώτο αγώνα αλλά και στο δεύτερο αγώνα ο Cairoli δεν δίστασε να κλέψει τις θέσει από τους αντιπάλους του, και την αποφασιστικότητά του στο τερέν, όπως μόνο αυτός μπορεί. Το super champ από την Sidi Sport συνεχίζει να σπάει όλο και περισσότερα ρεκόρ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νικών στην καριέρα του με 70 νίκες.

 

I002713-Cairoli2S
Όπως πάντα, όταν αυτός είναι μέσα στην πίστα ή να λάμπει στην κορυφή του βάθρου ο Tony Cairoli μπορεί πάντα να στηρίζεται στις μπότες Sidi Crossfire2, υπ ‘αριθμόν ένα μοντέλο της συλλογής Sidi Sport για off-road.

Χάρη στη νίκη στο Uddevalla, ο Cairoli ήταν σε θέση να ενισχύσει περαιτέρω το προβάδισμά του στη παγκόσμια κατάταξη της σειράς, όπου τώρα προηγείται με 45 βαθμούς πλεονέκτημα εν όψει του βέλγου Jeremy Van Horebeek, που ήταν στην δεύτερη θέση χθες, και 57 βαθμούς πάνω από τον συμπατριώτη του Clemente DeSalle , ο οποίος μέχρι τώρα ήταν ο κύριος αντίπαλος του Τόνι στον αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο, αλλά ο οποίος είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στη σουηδική πίστα. Άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την όγδοο τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει ληφθεί. Συγχαρητήρια, Τόνι Οδηγά με Sidi, είναι μαζί σου!

I002714-Cairoli3S

tzortzopoulos_baner

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events