20 April 2024
WSBK 2014

Ο Tom Sykes παραμένει με την Kawasaki για το 2015 και το 2016.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tom Sykes υπέγραψε πρόσφατα  την ανανέωση του συμβολαίου του και θα συνεχίσει ως επίσημος αναβάτης της Kawasaki Superbike World Championship για δύο ακόμη χρόνια, 2015 και 2016.

_sykes_

Ο 29χρονος οδηγός από το Yorkshire της Αγγλία κέρδισε τον Παγκόσμιο τίτλο με την Kawasaki το 2013 και είναι σήμερα μπροστά στην βαθμολογία με 44 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 2014.
Ο Sykes έχει κερδίσει 22 αγώνες έως τώρα στα WSBK και όλες με Kawasaki και είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην Superpole έχοντας κάνει ρεκόρ με 23 Superpole και πάλι  με  Ninja ZX-10R. Ο Sykes έχει πάρει 151 εκκινήσεις σε αγώνες στα WSB και έχει ανέβει 46 φορές στο βάθρο και 21 φορές τον ταχύτερο γύρο.

Tom Sykes: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπογράψαμε εκ νέου και η απόφαση ήταν αρκετά εύκολη. Ανυπομονώ για άλλα δύο χρόνια με ένα μεγάλο κατασκευαστή όπως η  Kawasaki και έχω ήδη μια αρκετά καλή ιστορία μαζί της. Αυτή είναι η πέμπτη χρονιά μου ως αναβάτης με την  Kawasaki  και η τέταρτη χρονιά μου με το σημερινό μοντέλο Ninja ZX-10R, οπότε για μένα ήταν μια εύκολη απόφαση για να συνεχίσω.
Έχω κάνει τόσο πολύ δουλειά με την μοτοσυκλέτα και  δεν θα ήθελα να δώσω το μωρό μου σε κάποιον άλλο!
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την Kawasaki έχουμε ένα υψηλό επίπεδο αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events